Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antygonaaa

Szlachetna Paczka i rodzinny

Polecane posty

Gość antygonaaa

ogloszenie ze strony szlachetna paczka: Pani Agnieszka (39 l.) i Pan Paweł (42 l.) są szczęśliwymi rodzicami siedmiorga dzieci: Michała (20 l.), Mateusza (17 l.), Martyny (12 l.), Pawła (10 l.), Igora (8 l.), Andżeliki (5 l.) oraz Nataszy (2 l.). Ta wspaniała rodzina zajmuje jeden pokój i kuchnię. Niestety, nie mają łazienki. wiem, ze zaraz ktos mnie skrytykuje, ze po co tam wchodze jak nie chce pomoc, albo co mnie to obchodzi ile ludzie maja dzieci...otoz chce pomoc, po to wlasnie weszlam na ta strone....ale chcialabym tez dowiedziec sie, czemu ludzie decyduja sie na tak duza liczbe dzieci nie majac "podstawowych" warunkow...i nie pisze o osobnym pokoju dla kazdego dziecka i lazience...ale o podstawowych potrzebach.....jak lazienka..

Gość antygonaaaa
alebo takie ogloszenie: „Kochanie, mamy gości” – mówi do męża pani Justyna (l.37) witając nas w progu swojego malutkiego domu. Pan Mariusz (l.43) jest tatą czwórki dzieci: 9-letniej Natalki, 6-letniej Kornelii, 5-letniego Tomasza i półtorarocznej Amelii. (..)Ta wielodzietna, kochająca się rodzina żyje w 1-pokojowym mieszkaniu, z niewielką kuchnią. Łazienki nie mają. Wychodzą do toalety na podwórko, a kąpiele odbywają się w wielkiej balii.