Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byscie zareagowaly na taki tekst.........?

Polecane posty

Gość gość

Rozumie Ewuniu, ze nie jestes pewna swoich uczuc i wiele w zyciu przeszlas. Ja oferuje Ci moja milosc, szacunek, oddanie, wiernosc, przyjazn. Mysle ze bedzie nam ze soba dobrze i przez to rozumiem, ze Tobie ze mna tez bedzie dobrze. Moze z czasem rozwinie sie u Ciebie uczucie do mnie? Zreszta nie mamy juz 19 lat, nie oczekujmy milosci jak z Romeo i Julii. Gwarantuje Ci, ze zatroszcze sie o Ciebie i niczego Ci w zyciu nie bedzie brakowac. Jesli nam nie wyjdzie i rozstaiemy sie w zgodzie, tez zadbam o to, zebys mogla z latwoscia stanac na wlasne nogi. Prosze Cie tylko, daj mi szanse. Daj szanse Nam.

Gość gość
Facet patrzy na siebie.serce nie sługa i choćby dał ci wszystko to jak go nie kochasz to szczęśliwa nie będziesz.on będzie szczęśliwy...po co trzymać przy sobie kogoś kto cie nie obdarzył uczuciem?? To też jest bezsensu .no chyba że u ciebie uczucie przychodzi z czasem.bo ja tak nie mam.to musi być piorun z jasnego nieba.musi od razu mi się podobać

Gość gość
zalezy czego szukasz w zyciu :-D Jesli spokoju, poczucia bezpieczenstwa , spokojnej milosci to wszystko moze byc w pakiecie tu.Jesli grzmotow, blyskawic i drzenia kolan - to raczej nie dla ciebie . Zreszta nie piszesz nic o twoim stosunku do tego Pana.A on chyba tu jest najwazniejszy :-D Elena

Gość gość
jak ? normalnie zero zaskoczenia

Gość gość
o tak:P

"Moze z czasem rozwinie sie u Ciebie uczucie do mnie?" <><><> Czyi rozumiem, że do faceta nic nie czujesz ? W takim razie grzecznie mu podziękuj za tę znajomość i nie niszcz życia ani jemu ani tym bardziej sobie, Nie rozumiem jak można tworzyć związek na tak niestabilnych fundamentach gdzie nawet nie ma uczucia jednej ze stron i liczyć na to, że "może w między czasie coś zaiskrzy" :O ?

Gość gość
tak właśnie tak :p