Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no niech ktoś do mnie wkońcu przyjedzie !!!

Polecane posty

Gość gość

wczoraj wyprowadzili sie ostatni klijenci i obecnie 14 domków stoi pustych , fakt latem to sie opłąca . ale zastanawiam sie czy nie poszukac sobie na zime pracy ostatni ratunek dla mnie to jest poraz kolejny przedstawinie wam mojej promocji domki letniskowe skłądają sie z parteru a w nim kuchnia ( płyta indukcyjna , pełen komplet garnków naczyń szklanek i sztućców zmywarka do naczyń ekspress do kawy chłodziarka , piekarnik elektryczny ) łazienka ( kabina przysnicowa z funkcją hydromasażu pralka automatyczna , szafka , umywalka z lustrem , bojler elektryczny ) salon ( zestaw wypoczynkowy , komoda , sprzęt plażowy tv led 40 cali 185 kanałów ) piętro ; sypialnia 1( łóżko małżeńskie 2 szafki z lamkami nocnymi taras ) 2 ( 2 pojedyncze łóżka szafka z lamką nconą , taras ) domki są ogrodzone z bezpłatnym parkingiem i placem zabaw z niektórych okien widać morze koszt wynajęcia to 180 zł na dobe + opłata za prąd w wysokosci 0,5 zł / 1 kwh + opłata klimatyczna 2 zł od osoby na dzien zwierzeta 5 zł domki są 4 osobowe wiec dodatkowa osoba 10 zł na dobe dzieci do 3 lat gratis obiekt jest ogrzewany grzejnikami elektrycznymi 5 sztuk w kazdym domku 1 o mocy 2000w ośrodek położony jest w spokojnej pięknej malowniczej miejscowosci turystycznej karwia w powiecie puckim na półwyspie helskim nad otwartym morzem bałtyckim bardzo blisko do plaży neicałe 100 m bałtyk o tej proze roku jest niesamowity zapraszam serdecznie !!!

Gość gość
Zbluzgaj shatyna na forum to policja do ciebie przyjedzie :D

Gość gość
no weź sie ogarnij ja serio mówie

Gość gość
Ja też serio ;)

Gość gość
bardzo mi przykro , może jakoś uda ci się coś skombinować i skoczyć sobie na weekendzik :D o ceny sie nie martw dogadamy sie

Gość gość
Autorki żonę też mogę podpiąć jako zwierzę? Podczas okresu strasznie szczeka i gryzie suka ;)

Gość gość
co wy taki dobry humor macie dzis ? :D ,niestety żona będzie liczona jako osoba dorosła :D

Gość gość
a ja slyszalam ze letnicy nadmorscy napelniaja sobie kabze od maja tam gdzies do pazdzziernika no i te kilka miechow zyja z tego jak krole:P

Gość gość
no oki, jak tylko wpadnie coś kasy to wezmę suke i przyjedziemy ;) Milej niedzieli życzę i dużo klientów :)

Gość gość
ale co robic o tej porze roku nad morzem ?

Gość gość
naprawde jest ślicznie plaże są puste ten kojący suzm morza warto przyjechać na wypoczynek

Gość gość
jak ten ośrodek sie nazywa? gdzie dokładnie sie znajduje? jakas mapka dojazdu? masz strone internetowa? ogólnie bardzo słabiutko wyglada Twój "marketing" :o

Gość gość
ośrodek nosi nazwe "domki kempingowe julia" , niestety nie posiadam strony interentowej ,gdyż latem był on przepłniony ,dojazd jest bardzo łatwy widać ośrodek od ulicy adres to karwia, wojska polskiego 44 84-120- władysławowo

Gość gość
nie ma takiego adresu 44 :o