Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za karą śmierci

Polecane posty

Gość gość

Jestem za wprowadzeniem w Polsce kary śmierci.Teraz przestępcy nie mają się czego bać.W najgorszym przypadku pujdą na dożywocie i państwo będzie ich utrzymywać.Gdyby była kara śmierci w polce byłoby znacznie mniej przestępczości i mniejsza bieda.Teraz utrzymanie jednego więźnia wynosi ok.3000zł miesięcznie.

Gość gość
"pujdą" x a ja jestem za surowym karaniem analfabetów takie błędy aż rażą w oczy

Gość gość
właśnie nawet nie chodzi o strach przed karą śmierci, bo z psychiką morderców musi być coś nie tak, więc pewnie to nie odstraszy ale przynajmniej uchroni społeczeństwo przed zagrożeniem i właśnie pozwoli oszczędzić te miliony zł na inne, szczytniejsze cele...

Gość gość
Każdemu może się zdarzyć błąd ortograficzny.

Gość gość
To jest polska ,tego nie ogarniesz.Na więźnia idzie 3000 miesięcznie a w szkołach nie ma nawet papieru toaletowego

Gość gość
ja też jestem za karą śmierci takich tępaków jak ty:classic_cool:

Gość gość
Kara Śmierci to zło,wyobrażasz sobie np ,że ktoś twoją rodzinę wrobił w coś poważnego? wiesz ilu bogatych ludzi bardzo wpływowych zatajają albo innych wrabiają. Powinno być tak ,że idąc do wiezienia idziesz do pracy ciężkiej, w kamieniołomach itp za darmo pracować, brać więźniów na ciężkie roboty. Ale nigdy nie zabijać....

Gość gość
idzcie do wiezienia i zobaczcie czy tam sa te 3000 czy nie.ludzie powinni byc resocjalizowani a nie zabijani.

Gość gość
12:55 Jak czytam takie wypowiedzi to jestem za aborcją.Nie masz nic mądrego w temacie do powiedzenia to się nie udzielaj

Gość gość
Najpierw musieli by kazdego sedziego ktory sie pomylił posadzic na krzeslo elektryczne. Potem moze by sie wzieli za prawdziwych bandytow ,a nie za zlodzieja ktory zapitolil bulke w sklepie bo mu zolądek do kregoslupa sie przykleil

Gość gość
cala prawda -gosc 13:00

Gość gość
Polska to chory kraj.Więźniowie ważniejsi niż biedni obywatele w potrzebie

Gość gość
też jestem za karą śmierci w niektórych przypadkach więźnia nie da się zresocjalizować.Wychodzi z zakładu i dalej swoje robi

Gość gość
Kary śmierci nie będzie bo większość polaków to katolicy

Gość gość
Więźniowie powinni codziennie wykonywać ciężkie prace fizyczne zamiast byczyć się w celach, np. zlizywać brud z ulic i chodników, zjadać odchody i śmieci leżące na trawnikach. Mogliby też wyjadać odpadki ze śmietników, pomielony gruz, pocięte i pomoczone papiery.

Gość gość
taka jest prawda ,ze w dzisiejszych czasach prawo jest po stronie bogatych a nie po stronie niewinnych,jezeli ktos mial do czynienia z prawem dobrze wie,ile jest pomylek w sadach.

Gość gość
W dzisiejszych czasach prawo mają tlko Co co mają pieniądze.Jeśli kogoś nie stać na prawnika to nie może liczyć na sprawiedliwość

Gość gość
Kara śmierci nie do końca jesy dobra bo wielu ludzi siedzi za niewinność