Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co faceci się żenią skoro nie chcą ślubu i stałych związków ?

Polecane posty

Gość gość
bo tak wypada bo rodzina naciska bo ona w ciazy bo staly seks bo wyprane i ugotowane

Gość gość
Bo baba dupę truje że chce ślubu.

Gość własnieno
Nie prawda nie wszystkie trują, że chcą ślubu. Też tego nie rozumiem mam klientów w pracy i non stop słyszę bo moja stara to moja stara tamto i słyszę, że jakie te żony sa okropne itp. po cholerę brali ślub z nimi.

Gość gość
A Matki sa niesmiertelne? Gdyby tak bylo i gdyby kazda z matek przez cale zycie prala gotowala sprzatala to zaden by sie nie ozenil

Gość gość
bo co ludzie powiedzą taka stara panna/kawaler

Gość gość
wlasciwie tez sie dziwie facetom ze sie zenia:D najlepsza opcja to prawie wszystko u mamy seks u kochanki i mozna tak zyc dlugie lata

Gość gość
Facet się żeni bo zgłupiał znaczy zakochał niestety ale na związku zyskuje kobieta a mężczyzna traci

Gość gość
facet się żeni, jak widzi w tym interes. a kobietę można mieć zawsze na boku, jest wiele chętnych :classic_cool:

Gość gość
gość dziś facet się żeni, jak widzi w tym interes. a kobietę można mieć zawsze na boku, jest wiele chętnych cool.gif x Fakt żonaty facet ma większe powodzenie niż kawaler. Na żonatych lecą singielki a mężatki chętnie z nimi romansują. Sam jestem kawalerem a z obrączką na palcu wyrywam panny na seks a bez obrączki nie miałem żadnej.

Gość gość
najlepsza opcja to prawie wszystko u mamy seks u kochanki i mozna tak zyc dlugie lata xxx no i właśnie tak teraz żyją!

Gość gość
a po co od razu ślub? można skakać z kwiatka na kwiatek bez przysiąg i tego całego jarmarku próżności jakim on jest. baby polecą na wszystko. piękne słówka, komplementy. sam udaje rozwodnika i lecą te szmaciska jak w dym!

Gość gość
one szmaciska a ty co w takim razie?

Gość gość
gość dziś one szmaciska a ty co w takim razie? DDSE Facet zdobywa doświadczenie, którego wymagają kobiety. Zmieńcie swoje wymagania to i faceci się zmienią.