Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet, które chcą rodzić naturalnie

Polecane posty

Gość gość

Może nie warto ryzykować w ten sposób, jeżeli ma się już swoje lata. Ostatnio czytałam, że u kobiet, które są po 30-stce istnieje większe ryzyko pęknięcia pochwy, o***tu, wypadania narządów rodnych i tym podobnych dolegliwości, ponieważ skóra nie ma już tyle kolagenu i ciężej dojść do siebie. Dało mi to trochę do myślenia.

Gość gość
Mysle o tym samym. Pierwsze dziecko w wieku 31,cc z powodu zagrozenia zamartwicy. Gdyby nie to rodzilabym sn. Teraz jestem na poczatku kolejnej ciazy i chyba nie chce rodzic sn, zwyczajnie sie boje.

Gość gość
A moze nie wartk by takie idiotki jak Wy korzystaly z internetu? Po cc tez sa komplikacje dziecko mojej kuzynki lezy obecnie w inkubatorze z rurkami bo zachlysnelo sie wodami plodowymi, plyn owodniowy wypelnial mu pluca. Apgar za oddech 0.

Gość gość
Rodzilam sn w wieku 38 l.,nic mi nie peklo,nawet nie bylo potrzeby nacinania.A sama nazwa mowi za siebie SILAMI NATURY... kurtyna....

Gość gość
mojego syna przydusili jak go wyciągali przy cc, a miałam planowane, jak go wyjęli to się nie ruszał, był siny i nie chciał krzyczeć. Ma kilka tygodni, zobaczymy, czy takie niedotlenienie nie będzie miało negatywnych skutów jeśli chodzi o jego rozwój w przyszłości