Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szlachetna paczka woj swiętokrzyskie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Poszukuje chętnych do zorganizowania paczki świątecznej - uczestnicząc w akcji "Szlachetna paczka" dla potrzebującej rodziny z małej miejscowości woj świętokrzyskiego. Jest to potrzebująca kobieta z dziećmi , która uciekła od męża alkoholika, zostawiając wszystko musiała zacząć od nowa . Pani Ewa (46 l.) jest dzielną kobietą, samotnie wychowującą trójkę dzieci: Annę (21 l.), Darka (19 l.) i Wojtka (7 l.) ... Ja oczywiście ze swojej strony jak najbardziej dołożę się do paczki dla tej rodziny. Dla zainteresowanych więcej informacji na maila. darek2032@vp.pl Potrzeby rodziny Żywność trwała: Podstawowe produkty żywnościowe: Herbata, Makaron, Mąka, Cukier, Olej, Konserwy mięsne, Konserwy rybne Środki czystości Potrzebne środki czystości: Proszek do prania, Szampon Pomoce szkolne: Zeszyty Wyposażenie mieszkania: Ręczniki Ubrania, buty, bluza rozsuwana dla chłopca, Szczególne upominki: Wojtek: auto na pilota Darek: zegarek na rękę Anna: perfumy Ewa: perfumy

Gość gość
Sama niestety nie dam rady zrobić paczki zawierającej te wszystkie rzeczy, dlatego szukam chetnych, niestety ale w małych miejscowościach ludzie nie chcą pomagać bliźniemu.

Gość co z ababba
Hm,maż alkoholik,ale nie stał sie nim tak od razu,na pewno już przed zajsciem w 3 ciąże chlał,więc dlaczego wtedy nie uciekął od niego a lbo go nie wyrzuciła z domu,a jak już z nim była to mogła sobie d**e zabezpeiczyc tak aby w 3 ciąże nie zajsc.

Gość co z ababba
A jej dzieci 21 latek i 19 latka niechs ie do roboty wezma.NIe sa dziecmi 7 letnimi.

Gość gość
dzieciaki pomagają matce jak moga, jedno dziecko studiuje, ale jesteście głąby , żal mi Was. Grzejcie d**y w ciepłych mieszkankach ale nie wiadomo co Was spotka w życiu więc nie bądźcie tacy wyszczekani.

Gość co z ababba
O przepraszama,le głąbem to ejst ta pani która naklepała dzieci zyjac z alkoholkiem. Rozumiem,ze ma te 2 dorosłych dzieci,bo wtedy maz mógł jeszcze do kieliszka w uzależniajacy sposób nie zagladac,ale to ostanie 7 letnie. D**y sobie nie umiała zabezpieczyc i teraz ma czelnosc prosic o pomoc.Tez jestem kobieta i tez nie miałam i nie mam z mezem raju,ale własnie dlatego,ze maz nie jest idealny to d**e zabezpieczam paroma sposobami aby w ciaze nie zajsc.

Gość co z ababba
Wkurzają mnie dziecioroby proszące o pomoc.Jak do wyra jedna z drugim idzie,to nie martwi sie o przyszłosc swoja i dzieci. A jak nawet maz gwałci,to tym bardziej trzeba d**e zabezpieczyc aby nie zajsc w ciąże.

Gość gość
u mnie w łodzi o szlachetna paczkę prosiła rodzina - matka córka 25 lat i mała córka 2 lata gdy miały dochód 2500 zł z alimentami i zarobkami i emerytura i pisały że rogówka sie popsuła i chcą kuchenkę wymienić ja bym chętnie kija wzięła i je/bła przez te tłuste du/pu porzadnie, lenie , nieroby i dziecioroby , rozrywka seks na smutne chwile a później błagania o jedzenie i nowe wyposażenie

Gość gość
akurat znam tą rodzinę, wiem że mieszkają w ciężkich warunkach bo musieli uciec od ojca oprawcy który pił i bił, takie jest własnie prawo w Polsce że to rodzina musi uciekać, takie mamy właśnie państwo prawa.

Gość co z ababba
Proszą o pomoc bo pracy nie mogą znaleźć,bo zdrowie nie te,bo to i tamto,ale do wyra to mają zdrowie,czas i nic im nie stoi na przeszkodzie aby seks bez dobrego zabezpieczenia uprawiac. A najgorsze jest to,że społodzone nasjtarsze dzeci sa chore na cos tam a oni nadal płodzą i skomlają o pomoc. Qwa,w domu miałam i mam róznie,maz nie anioł,ja też swięta nie jestem,ale odkąd zaczełam wspołzycie seksualne,a było to jeszcze za komuny to wszelkimi sposobami przed ciążą sie zabezpieczałam.Zadnemu facetowi nie wierzyłam,nie liczyłam na łut szczescia,ze moze nie zajde. Zdrowie straciłam przez to zapobieganie ciazy,ale chociaz nie patrzyłam na biede dzeci,które sprowadziłabym bezmyślnie na swiat. Jedno dziecko wystarczy.A i niektórzy nawet tego jednego nie powinni mieć. Bieda kazdego moze w kazdej chwili spotkac,takze jakeis nieszczescie zdrowotne,ale jak tacy bezmyslni dziecioroby mogą spokojnie spojrzec w twarz swoim biednym dzieciom.

Gość co z ababba
gość dziś [14:22,wybacz,ale co ma prawo polskie do tego,że baba dała sobei spłodzic 3 dziecko alkoholikowi? NIe wierzę,ze przed zajsciem w 3 ciąze mąz był wspaniały.NIe wierzę,że maz dopiero niedawno sie rozpił,bo agresja nie rodzi sie w człowieku ot tak.

Gość gość
"co za baba" Tobie ten twój mąż powinien nastukać porządnie żebyś wzieła jedną walizkę i poszła w świat. Ciekawe jakbyś się przed tym zabezpieczyła, bo przed ciażą to już kolejny raz powtarzasz że jesteś specjalistką hehehhe . dlaczego z niedobrym mężem siedzisz i sexsisz sie?

Gość co z ababba
gość dziś ,a czy ja narzekam na swój los? Pokazuje,ze kazdy jest kowalem swego losu. NIe mam zbyt dobrego meza,ale ejstem z nim z róznych powodów i nie mam do nikogo o to pretensji .Tak zdecydowałam,wiec licze sie konsekwencjami. Współczuję kobiecie,ale nie zrozumiem jak można być tak bezmyslnym kl;epiąc dzeci z osobą,która nie nadaje sie na meza ani na ojca.