Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek nie powinien się zakochać...

Polecane posty

Gość sabaton 1967
Nie ma takiego związku , który nie przejdzie próby , nie ma takiej opcji , tak jest poukładany świat , i tak tacy my jesteśmy i mężczyżni i kobiety ...no niestety gatunek ludzki z natury swej nie jest stworzony do monogamii i tylko od nas zależy jak z tym sobie poradzimy ...

Gość gość
Ale przynudzasz jak stara babcia.

Gość sabaton 1967
Jak nie masz nic do powiedzienia w temacie to weż się rozpędz swoim BMW 20 letnim i p*****lonij się w scianę i zabij od razu bym nie musiał Twych komentarzy czytać jakże odkrywczych

Gość gość
Jaki ciołek hehe.

Gość sabaton 1967
Ciołek to był piłkarzem , w 1982 roku w kadrze na mś w Hiszpanii , baranie jeden , najpierw się naucz czegokolwiek , mały ptaszku

Gość gość
Piszesz pierdoły jak c***a, byłem pewny że to kobieta. Ale szczekasz jak baba. Dobra bujaj się .

Gość sabaton 1967
Czyli jednak 20 letnie BMW . Ale z małym przebiegiem.jakieś 250 tysi. a wracając do tematu.... czy spać idziem?

Gość gość
I jaka jest konkluzja ?

Gość clipper
Taka: nawet tu gimnazjada się udziela :) No to chyba jednak temat na który niewiele mogą mieć do powiedzenia.. A że próbują, no cóż, jak to mówią: demokrację mamy :) Facetów co są niezłymi artystami, co jeżdżą na emocjach... czyli jakich ? Powiem tak: nijakich. Bez kręgosłupa. Kumiesz ?

Gość gość
Widzę to trochę inaczej

Gość cilipper
Czyli.. ?

Gość gość
Dużo zostało powiedziane w temacie całkiem trafnych spostrzeżeń. Z większością się zgadzam. Co do facetów, nijakich - jak mówisz. Wielu jest cwaniaków zimnych i wyrachowanych z określonym celem.

Gość cilipper
Czyli nijakich i bez kręgosłupa moralnego :) Pzdr.

Gość gość
Tu pewnie sami święci. Ci z tym kręgosłupem moralnym to najwięksi psychole.

Gość clipper
A to ciekawa teza jest.. Na dłuższą metę sądzę jednak , że nie do obrony :)

Gość sabaton 1967
Hm...:) no powiem że kręgosłup moralny , psychole ...Zadziwiacie mnie Panowie , to kobiety miały się wypowiadać , a tu wygląda na to my sie bardziej udzielamy....może to dla kobiet zbyt trudny temat?

Kręgosłup moralny? Ale kiedy? Chyba przed wejściem w układ kochanek-kochanka bo po to raczej brak tego kręgosłupa. A co do zakochiwania się...nikt nie da gwarancji nie zakochania się bo nikt nie jest w stanie przewidzieć przyszłości. To co nam się wydaje, że będzie a stan faktyczny to dwie różne sprawy.

Gość gość
a mnie się już nie chce.....najpierw się coś ustala , a potem kobiety oczekują że się facet zaangażuje ...i nagle zdziwienie i obraza.

Gość petrol
Jaki fajny temacik:)

Gość gość
haha...chyba nie taki fajny skoro brak odzewu....może powinien sie nazywać "kochanek ma mniejszego niż mąż a i tak jest lepszy "hihi :)

Gość gość
ja weszlam w uklad sam sex, potem sie zakochalam, rozwiodlam z mezem, kochanek nie chcial zwiazu, Ok, nie naciskalam nie na tym to polega. Starannie pracowalam nad wyrzuceniem kochanka z mysli, zapomnialam o nim w koncu to nagle ... on sie zakochal, kocha mnie nad zycie ponoc A ja teraz jestem rozbita i nie wiem czego chce. Mogl sie wczesniej zakochac heh Zalezy mi na nim i to bardzo, kocham go bardziej niz eks meza. Zdecydowanie. Ale ja juz boje sie wchodzi w powazna relacje, boje sie zowu dostac do tyłku i dlatego nie chce nic zaczynac z kochankiem. Wole juz jakis "suchy" zwiazek . ech zycie

Gość gość
Ja się nie zakocham w kochance. Kochanka jest do kochania i do wprowadzania życia do nudy z żoną.

Gość gość
gosc z 9:30 moj kochnek tez mowil, ze on sie juz nie zakocha A jednak sie zakochal heh ta z 9:26

Gość gość
zakochany kochanek....toż to masakra :(

Gość gość
Nie wiem, ale ja mam swoje lata i inaczej traktuję życie, a seks z kochanką jest tylko dla uzupełnienia czegoś co mi brakuje.

Gość gość
ta z 9:26 -ja w znajomosc z kochankiem weszlam chyba zrozpaczy z powodu fatalengo zwiazku. Zakochalam sie w nim powaznie, ale dotarlo do mnie, ze znowu moge cierpiec, wiec sie odcielam od kochanka. Calkiem nie moge, bo czasem sie spotykamy na stopie zawodowej. Ale i tak jestem zazdrosna, ze kogos sobie pewnie znajdzie w koncu. Jednak boje sie znowu zwiazac z kims na powazie. Postanowilam zyc nudnie, ale bezpiecznie i chronic siebie.

Gość gość
Masz może i rację ! Lepiej się zabawić z kimś ciekawym niż cierpieć resztę życia.

Gość gość
Kochanek jako lek na nieudany związek...:) hm...to raczej nie skończy się dobrze niestety.

Gość gość
Ja tylko biorę to co mi potrzeba i też mam na uwadze kochankę by zaspokoiła swoje potrzeby, których nie ma w domu.

Gość gość
Kochanek pojawia się wtedy,gdy maz zaniedbuje. Przestajesz czuc się kochana,pożądana. Przestajesz czuć się kobieta. Wtedy zjawia się on.