Gość gość Napisano Listopad 23, 2014 Myślę o przeniesieniu.. dałoby radę załatwić to teraz. Siedzę na kierunku, gdzie mam różne przedmioty.. typu fizyka, chemia.. ale też mniej konkretne i przyznam szczerze, że mi się to nie podoba. Najbardziej ze wszystkich lubię się uczyć matematyki i inżynierii procesów, reszta mogłaby dla mnie nie istnieć..Ale mimo, że tak mam, to i tak nie osiągam jakiś imponujących wyników w matmie (kiedyś miałam z nią nawet problemy - ale rozpracowałam to, zaczęłam się więcej uczyć, ćwiczyć) i tylko to powstrzymuje mnie od przeniesienia się po 2 miesiącach studiowania - zwyczajnie się boję.. Czy jest tu ktoś, kto mógłby napisać, czy osoba niezbyt dobra z matmy na chwilę obecną, ale sumiennna (i dzięki tej sumienności umiejąca coraz więcej) poradziłaby sobie na tym kierunku? Na uczelni o takim średnim poziomie (ale publicznej), ale nie złej. Wiem, że zadawanie takich pytań jest trochę głupie, ale sama już nie wiem, co o tym sądzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach