Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szanse odzyskać

Polecane posty

Gość gość

zdjęcia? oddałam komputer do naprawy bo nie mogłam naładować baterii okazało się, że wtyczkę do ładowarki trzeba przylutować. Niestety pan nie ograniczył się tylko do tego zabiegu. Zresetował mi windowsa. Chociaż go o to nie prosiłam. Wyczyścił mi dosłownie wszystko. Najbardziej szkoda mi zdjęć dziecka nie wspomnę o pracy magisterskiej. Mam szanse to odzyskać. Pomoże ktoś. Jest sens nieść kompa do informatyka?

Gość gość
Haha, jak mozna byc takim glupim i nie zrobic back upu pracy magisterskiej :( albo zdjec. Przeciez komp w kazdej chwili moze sie zepsuc,albo zawirusowac - nawet jak jest nowiutki. No nie rozumiem, szczegolnie jesli chodzi o wazne dokumenty. Ja nawet kopiuje wazne wiadomosci ze skrzynki mailowej, bo kiedys zablokowano mi skrzynke (dluga historia) w ktorej mialam wiele zlecen.

Gość Siewie77
Spróbuj polubowanie a jak nie to nie wiem co adwokat sąd? Może da się jakoś kolesia zmusić do reakcji? A następnym razem nie kieruj się ceną tylko korzystaj ze sprawdzonych firm np. http://www.integratedsolutions.pl/pl/ zaoszczędzisz czas, i unikniesz przykrych niespodzianek w przyszłości :)

Gość gość
Jeżeli naprawdę było się zakochanym, to nie można tego zapomnieć ot tak. Jedynie czas może pomóc, choć i to nie zawsze. Byłam ze swoim chłopakiem ponad 4 lata więc coś o tym wiem. Było wspaniale, miałam dla kogo żyć, starac się, wracać do domu. Rozstanie przezywałam straszliwie, szukając wszelkich sposobów na Jego powrót. No i i udało się. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl , po 3 miesiącach oczekiwania i huśtawki nastrojów, mój misiek znowu jest mój: )

Gość gość
Naprawdę warto próbować wszystkiego żeby odzyskać męża, ja zamawiałam u kilku rytualistów ale pomógł rytuał który odprawiłam samodzielnie z pewnym naprowadzeniem szeptunki ze strony wrozkadiana.pl