Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasza92

jak pomóc obcemu help kłopotliwa sprawa

Polecane posty

Gość natasza92

Otóż sprawa wygląda tak, mój sąsiad z mieszkania obok, również student(znamy sie ale nie jakos bardzo dobrze) zapukał do mnie wczoraj a może nawet już dziś w nocy z prośbą czy nie mam czegoś przeciwbólowego, gdyż skarżył się na silny ból brzucha. Dałam mu jedynie nospe bo to mam w apteczce w razie okresu.pogadalismy troche i powiedzial ze ma problemy z jelitami, jest w trakcie jakichs badan i w przyszlym tyg maja byc dopiero wyniki i najlepiej zeby nic nie bral dotego czasu bo nie wiadomo co mu szkodzi. bylam dzis u niego z grzecznosci sprawdzic czy ma sie lepiej ale brzuch nadal mu dokucza, praktycznie lezy od wczoraj. jak moge mu pomoc skoro nie moze brac zadnych lekow?no i zeby nie naruszyc jego prywatnosci w koncy slabo sie znamy. poradzcie cos szybko szkoda mi chlopaka, mlody calkiem fajny a tak sie zwija z bólu:(

Gość suzann
kurde kiepska sprawa moze posiedz z nim albo daj mu swoj nr jakby cos sie dzialo zawsze cos zaradzisz. albo zsugeruj mu moze zeby zadzwonil do rodziny ze sie zle czuje

Gość gość
Lewatywe mu zrob. To dziala:-)

Gość natasza92
to nie jest smieszne ! moze i dziala ale nie bede sie sobierac do obcego faceta z ktorym zamianilam w zyciu kilka zdan z lewatywa jak on by sie poczul

Gość gość
Ale bezdenny temat, z takim polotem zostaw faceta w spokoju.

Gość gość
ludzie jestescie bezduszni pewnie niech nawet umrze tuz obok co mnie to obchodzi;/polska mentalnosc;/

Gość ana1212
moj chlopak miewa tego typu problemy i zwykle pomaga mu masaz. jednak to problemy z trawieniem nie wiem czy w tym wypadku to cos da nie znam sie na tym az tak

Gość gość
cyjanek jest dobry na wszystko:classic_cool: :-p:-p:-p

Gość natasza92
stosujesz?

Gość sebo09
fajna z ciebie sasiadka, mnie raz nadupcal leb i zapukalem rano do swojej to mnie zwyzywala od pijakow narkomanow eh

Gość gość
Posprzataj mu w mieszkaniu, ugotuj cos i zapropunuj, ze potrzymasz mu gruszke na wypadek jakby mial pasc w kiblu :-)

Gość natasza92
gotowac nie ma sensu bo mowil ze nie jadl nic odkad bol sie zaczal. chyba tam wafla ryzowego czy cos i na tym koniec

Gość gość
biedak wiem co to klopoty jelitowe czemu takie porzadne chlopy na to choruja