Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto zna angielski?? tekst

Polecane posty

Gość gość
Znajdzie sie dobra dusza?? :)

Gość gość
Spam nie otwierajcie!

Gość gość
Jaki spam?? Normalny link

One more time I stand by While you choose to cross the line I don't know why I try Should have left it all behind Can't go on, can't rewind Something holds me deep inside What's the point, love aside I have no more tears to cry Raz jeszcze Podtrzymuje nas Kiedy ty zdecydowałeś przekroczyć linie Nie wiesz dlaczego się staram Powinnam to wszystko zostawić za sobą Nie mogę iść na przód nie mogę tego "przewinąć" Coś trzyma mnie głęboko w środku Jaki jest sens, kocham na boku Nie mam więcej łez do wypłakania

Gość gość
Ojej dziekuje :* nawet za ten kurcze kawalek. Moj angielski jest bardzo podstawowy ale nic straconego,od stycznia zapisze sie na kurs angielskiego :) Bozia Ci wynagrodzi :-D

Baby I don't need you Especially not your lies You never let my voice through I wonder why I cry Maybe that's the sound of a woman Maybe that's the sound of the whole race You're just crying out to the woman Chained heart of love that you can't escape You would understand if you listen You would have fought your eyes on your story door Maybe that's the sound of a woman Begging you to try just a little more Kochanie nie potrzebuje cie Zwłaszcza twoich kłamstw Nie powalasz by mój głos do ciebie dotarł Zastanawiam się dlaczego płaczę Może to głos kobiety Może to głos całej rasy Płaczesz do kobiety Przykuty sercem do miłości od której nie możesz uciec Zrozumiał byś gdybyś słuchał You would have fought your eyes on your story door (jakaś głupota, "Walczył byś oczami w swojej opowieści") Może to głos kobiety Błagającej cie abyś starał się trochę bardziej.

Gość gość
Tak czulam,ten tekst oddaje to co czuje.. To jest mistrzostwo!