Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię Ewci Wachowicz a wy?

Polecane posty

Gość gość
Konkubent ewuni,prezesik polsatu załatwił jej miejscówę w żiri :classic_cool:

I co Wam daje to gadanie na nia? Wiecie gdzie ona ma Wasza opinie na swoj temat? :) Ona bez wzgledu na to czy ktoras z Was i Wam podobnym darzy ja sympatia bedzie robic swoje i tyle,a Wy jedynie co mozecie zrobic to wlasnie pusto sobie pogadac i przelaczyc program na inny kanal gdy akurat ona sie w tv. pojawia.

"gadanie na nią" brzmi równie poważnie jak "poprosił mnie o chodzenie" :D Wyluzuj. Ktoś założył o niej temat, ludzie się wypowiadają i tyle, podobnie jak na pierdyliard innych tematów o innych osobach na kafeterii :o

Gość gość
Magda89M a co cię tak to boli? nikt ci nie kazał tu zaglądać tak? dokładnie,każdy ma prawo pisać co chce i o kim chce,niestety!

Gość gość
Magda zawsze się wtrynia we wszystko.Nigdy nie odpowiada na temat tylko czepia się wypowiedzi innych.Chce byc taka ponadto:O

Gość gość
Ostatnio w top chef się wydało ze Ewcia siedziała w kapciach i chowała giry zeby kamera nie widziała :D

Gość gość
i pewnie pod sukienką nosi reformy miss poland :p

Nie znam tej pani osobiscie, ale na jej przepisach uczylam sie gotowac. Uzywa czasem drogich produktow, ale spokojnie mozna je zastapic tanszymi odpowiednikami.

Gość gość
piękna, ambitna, ,pełna wdzięku ,urocza kobieta:)

Gość gość
nie korzystam z jej przepisów,są zbyt drogie droga pani ewuniu nie przy naszych zarobkach i tez niezbyt za nią przepadam,uszczypliwa i mdła ale jak pawica chodzi!

Gość gość
JAKIEGO WDZIEKU?Piękna? :D osobiście wolę M. gessler

Gość gość
Ale plotkary pospolite jesteście :O A feee..... :( Nie znam osobiście Ewy, ale jest prawie moją sąsiadką. Ludzie ciepło o niej mówią. Podobno jest bardzo miłą, sympatyczną osobą. Ciekawe czy miło by wam było, gdyby tak o was ktoś się wyrażał? Oczywiście jesteście wierzące, praktykujące...za chwilę święta, kolęda... Wesołych świąt milutkie :)

Gość gość
To idż do niej na kawe :D a co niby dlaczego mam ją lubić i dlaczego? ,,kochajmy ewcie" :p

Gość gość
Wachowicz wyglada mi na niezłą k***wke j***c by sie tylko chciala widac to po jej ubiorach i po nie samej

Gość gość
Na mnie, na podstawie jej programów tv sprawia wrażenie przemiłej, bardzo sympatycznej osoby, typowa dziewczyna z sąsiedztwa tyle że ciut ładniejsza. Ewka jest równą babką :)

Gość gość
To jest ta z programu Ewa gotuje?? Jesli tak, to jak rzygam jak widze ten program. Nie wiem jaka ona jest na serio, bo tu nie o tym mowa, ale ktoś robiąc ten program chyba ma wizję kobiet- pudernic, co tylko się uśmiechają sztucznie i poza tym nie mogą mieć nic do powiedzenia. Ten jej program się nie umywa do np. Makłowicza czy Okrasy, a ona jest POTWORNIe sztuczna!! Wkurza mnie jej beznadziejnie sztuczny uśmiech, to ze gotuje w jakiejś sukni jak na bal, i mam wrazenie ze w gotowaniem to ona ma tyle wspólnego w realu co kondom z zakonnica

Gość gość
Mnie irytuje tym śmianiem się do żarcia.