Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znów, znów, dlaczego znów on ? Dlaczego znów problemy zdrowotne.

Polecane posty

Gość gość

W ciągu pół roku 4 poważne kontuzje - zerwanie więzadeł w kostce w lewej nodze, 2 drobne kontuzje lewej kostki, a wczoraj zerwanie więzadeł prawej kostki. 3 miesiące ,, wolnego". Ja z pracy zrezygnować nie mogę. Brakuje mi słów, żeby jakoś mu pomóc - załamał się. Ma ostre tabletki przeciw bólowe - wiec dużo śpi. Brak mi jakiegoś pocieszenia dla niego. Tak strasznie mi go szkoda.

Gość gość
Jak pewna piosenkarka śpiewała - zamień go na lepszy model

Gość gość
On jest ideałem - młodym, dobrze obiecującym sportowcem, a ten rok to jakaś masakra.

Gość gość
Jest naprawdę cudownym mężczyzną, rozkochal mnie w sobie 4 lata temu, a ja nadal za nim szaleje.

chyba powinien zmienić zawód,skoro ma tyle kontuzji. może robi coś źle albo źle się odżywia. w moim mniemaniu sportowiec powinien być ze stali, sorry. tyle kontuzji w tak krótkim czasie?

Gość gość
Wiesz co jest najgorsze ? To, że tteraźniejsza kontuzja jest po brutalnym faulu nie z jego winy, a to był jego pierwszy mecz po 2 tygodniach przerwy z powodu naciagnietego mięśnia.

Gość gość
Jeszcze rok temu nie miał ani jednej kontuzji, a teraz jak się sypie to wszystko . No dlaczego akurat on. Mnie to tak strasznie boli jak widzę jego smutek.

poza faulem, dlatego on, że coś robi źle. niech idzie do lekarza, trenera, fizjoterapeuty. nie znam się ale nie wydaje mi się, żeby kontuzje były same z siebie, bo los się na niego uwziął jest takie forum sfd czy coś. dla osób, które trenują.

Gość gość
Jest już po badaniach, noga do kolana w gipsie. On nawet nie miał szans sam zejść z boiska. Ostatnio nie idzie im, a ze on jest filarem zespołu od razu po kontuzji wchodzi na 90 min. Nie ma szans na zmniejszenie wysiłku, żeby stopniowo wchodzić do gry.

Gość gość
Współczuję