Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trądzik !

Polecane posty

Gość gość
Ja stosuje tabletki IQFACE. Przede wszystkim tabletki mają w pełni naturalny skład.Nie pojawiają się problemy skórne, po wyleczeniu trądziku nie ma ani śladu na skórze, bez podrażnień i zaczerwienień. W zasadzie wszystko idzie w odpowiednim kierunku. Na pewno warto reagować szybko bo im dłużej się czeka tym potem trudniej się go pozbyć.

Gość gość
W moim przypadku kolejnym krokiem jaki by mnie czekał, to sterydy i antybiotyki. Niestety, od czasu gdy zaczęłam dojrzewać, pomimo, że starałam się dbać bardzo o cerę, niestety, z roku na rok było gorzej... i pomógł mi dopiero IQface... a mogłam go juz spróbować z pół roku wcześniej... ale wtedy popełniłam bład

Gość gość
Pij czystek, stosuj dietę, a dodatkowo niech dermatolog da Ci jakieś kremy robione (w aptece robią na receptę),ale lepiej iść do kosmetyczki. Bo tak jak ktoś już tu napisał, lekarze przepisują każdemu to samo jak leci, z kim akurat kontrakt podpisali na leki farmakologiczne-chemia sama. A pytałaś o podkłady na buźkę... to osobiście polecam kremy BB, żeby nie obciążać trądziku jakimiś tapetami. Do tego korektor tylko w tych miejscach gdzie masz mocno zaczerwienione jeszcze po nałożeniu kremu BB. A dla mnie najlepsza jest baza pod podkład, ale pięknie wyrównuje koloryt i zaczerwienienia maskuje, a do tego nawilża a nie "moczy" twarz: baza BECCA 30ml , ok.50zł (na allegro) ale daje sie jej tak malutko, że starcza min. Na 5miesięcy stosując codziennie :) Korektor stosuj typowo na skórę trądzikową (najlepiej zielono-żółty). Powodzenia!

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: www.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884783/3

Gość gośćRomka
Na na mnie maść cynkowa maseczki z drożdży ani tego typu rzeczy wcale nie działały.Nie było żadnej poprawy.Zdecydowałam się na tabletki IQFACE i był to dobry wybór.Bo zmiany sa na prawdę olbrzymie oczywiście na plus.Moim zdaniem warto je stosować