Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

tr膮dzik !

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

W pi膮tek id臋 do dermatologa i mam pytanie czy mog臋 si臋 malowa膰 ? Czy lepiej nie ? Szczerze nie wyobra偶am sobie tego ,偶eby si臋 nie malowa膰 ,bo id臋 wcze艣niej do szko艂y ! M贸j problem dotyczy tr膮dziku mam go na policzkach i przeszed艂 troch臋 na szyje ! Nie jest ona jako艣 specjalnie mocny ale nie chc臋 go mie膰 !Mam go jakie艣 p贸艂 roku ! Mam 18 lat ! Jest mo偶na na tym forum osoba kt贸ra si臋 tego 艣wi艅stwa pozby艂a ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ci臋偶ko jest si臋 tego pozby膰 najlepiej lek na recept臋.je艣li chodzi o makija偶 to bro艅 bo偶e.to tylko zaognia sytuacj臋! Zaprzestanie malowania to klucz do wyleczenia.sk贸ra musi oddycha膰!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To znaczy ,偶e nie mog臋 wg si臋 malowa膰 ? Nie nak艂adam na siebie kilo tapety tylko naprawd臋 maluje si臋 delikatnie ,偶eby przykry膰 niedoskona艂o艣ci ! Nie malowa艂am si臋 przez ca艂e wakacje i szczerze nie zauwa偶y艂am 偶adnej r贸偶nicy a nawet tego tylko przyby艂o ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie maluj si臋 bo je艣li to dobry dermatolog to ci臋 nie zbada. dla beznadziejnego dermatologa b臋dzie wszytko jedno bo i tak przepisze ci to co ka偶demu ale dobry dermatolog dobiera leczenie indywidualnie. I do tego musi dok艂adnie obejrze膰 twoj膮 sk贸r臋. Najlepiej pomaluj si臋 do szko艂y ale we藕 ze sob膮 demakija偶 i wykonaj go po sko艅czonych lekcjach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osobniczka2
Nie sluchaj tych co mowia, ze nie wolno sie malowac. Teraz sa kosmetyki, ktore nie tylko nie szkodza cerze, ale jej pomagaja ze wzgledu na wlasciwosc****elegnacyjne, nawilzajace, chroniace przed sloncem. Maluj sie normalnie i naprawde - nie sluchaj bredni. Ja sie malowalam cale zycie, niemal codziennie i tradzik wcale sie nie pogorszyl, zniknal dzieki wlasciwej pielegnacji (nawilzanie!) I przyjmowaniu doustnych preparatow (herbaty ziolowe, drozdze w tabletkach, sok z aloesu). Pomysl nad przyjmowaniem tabletek anty bo one tez pomagaja. Poza tym bron Boze nie opalaj cery - nigdy! Zawsze pamietaj o filtrach na twarz. Ja mam podklad z spf 30 wi臋c nie klade dodatkowych filtr贸w. A w piatek pomaluj sie do szkoly, a przed wizyta sie umyj, zabierz zel czy mleczko ze soba do torby i juz. Umyj sie w szkole albo w szpitalu, aha i miej swoj recznik. Zreszta zawsze do twarzy uzywaj wlasnego recznika, nie uzywaj go do reszty ciala aby nie przenosic bakterii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak zrobi臋 tak jak m贸wicie zmyje makija偶 przed wizyt膮 :) A mog艂aby艣 mi poda膰 nazwy tych kosmetyk贸w kt贸re mo偶na u偶ywa膰 ?Chodzi mi g艂贸wnie o podk艂ady i jakie艣 kolektory ! Pewnie dlatego ,ze s膮 lecznicze to s膮 drog臋 co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 mo偶esz jeszcze spr贸bowa膰 powalczy膰 z tr膮dzikiem od wewn膮trz.I wcale nie musz膮 to by膰 antybiotyki.Spr贸buj tabletek IQFACE w moim przypadku wyleczy艂y tr膮dzik poprawi艂y stan sk贸ry.Moim zdaniem jest to lepsze wyj艣cie ni偶 stosowanie antybiotyk贸w.

Udost臋pnij ten post

Ja bym jednak p贸ki lekarz nie zobaczy tych zmian si臋 nie malowa艂a, bo s膮 r贸偶ne rodzaje zmian tr膮dzikowych. Ja osobi艣cie mia艂am dwa rodzaje i na pocz膮tku faktycznie nic si臋 nie dzia艂o, ale p贸藕niej pojawi艂y si臋 takie, gdzie jeszcze gorszego uczulenia dosta艂am. Jak ju偶 dostaniesz recept臋 od lekarza to mo偶esz wspom贸c kuracj臋 olejem kokosowym http://naturica.pl/p/1/307/uniwersalny-olej-kokosowy-100-naturalny-100ml-wlosy-cialo-twarz-kosmetyki-do-twarzy.html takim jak ten mo偶na go nak艂ada膰 na twarz, ale i je艣膰, ma w sobie cenne kwasy, kt贸re dzia艂aj膮 od zewn膮trz. Polecam te偶 picie soku z aloesu lub pokrzywy (mo偶e te偶 by膰 herbata pokrzywowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko ,偶e ja mam to gdzie艣 ju偶 od p贸艂 roku przysz艂o tak nagle nie wiadomo sk膮d zawsz臋 mia艂am jakie艣 pryszcze ale nie a偶 tyle w jednym miejscu i pani w aptece powiedzia艂a mi ,偶e to tr膮dzik kupi艂am sobie taki p艂yn do smarowania ale poprawy nie widz臋 u偶ywa艂am tez ma艣膰 cynkow膮 ! A co do malowania to nie widz臋 z 偶eby z tego powodu by艂o ich wi臋cej tak jak pisa艂am nie malowa艂am si臋 przez 2 miesi膮ce i poprawy nie zauwa偶y艂am ! A co do tych kosmetyk贸w to jakie maj膮 tak偶e w艂a艣ciwo艣ci zdrowotne ? Ja u偶ywam Lirene ju偶 od 2 lat .. i bym chcia艂a mo偶e spr贸bowa膰 tych leczniczych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi na tr膮dzik pomog艂a mikrodermabrazja i zabiegi z kwasami www.beautypremium.pl/aktualna-oferta-i-cennik/tradzik/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale chodzi mi o kosmetyki podk艂ad i itp ? M贸g艂 by mi kto艣 poleci膰 jakie艣 dobre a nie drogie ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Musicie si臋 dziewczyny zdecydowa膰, czy chcecie tr膮dzik leczy膰, czy go przykry膰 podk艂adem pod makija偶em. Mo偶e zamiast zmaga膰 si臋 z zakrywaniem niedoskona艂o艣ci ka偶dego dnia, p贸j艣膰 do lekarza, kt贸ry z tym tr膮dzikiem doradzi jak sobie poradzi膰?

Udost臋pnij ten post

pokonanie tradzika nie jest takie 艂atwe i wielu ju偶 si臋 przekona艂o o tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z przykro艣ci膮 stwierdzam, 偶e 60% dermatolog贸w to nie lekarze a bizneswomen/men. Wciskaj膮 Ci lekarstwa takie kt贸re przestawiciele handlowi narzucili i zarabiaj膮 kas臋..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak macie racje u nas w mie艣cie jest tylko dw贸ch dermatolog贸w . Stara baba kt贸ra na wszystko m贸wi ,偶e to wina makija偶u i nawet nie obejrzy a ju偶 wie :( A do tej drugiej w艂a艣nie si臋 wybieram ale w膮tpi臋 ,偶e mi pomo偶e :( A co do tych kosmetyk贸w to s艂ysza艂am ,偶e niekt贸re maj膮 w艂a艣nie w艂a艣ciwo艣ci lecznicze i s膮 polecane przy tr膮dziku dlatego pytam :) To jak wie kto艣 jakie to kosmetyki ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szkodagadackurrrrrrrrrrrrr
taaa,masz juz od pol roku ja mam tylko od 16 lat:) powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli ,偶e nie da si臋 z tym nic zrobi膰 ? A nie mo偶e by膰 to tr膮dzik m艂odzie艅czy ? Mam 18 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Da sie tego pozbyc. Poprobuj jakies leki od dermatologa, kosmetyki itp. Ale nie za dlugo i nic radykalnego typu izotek. Jak nic nie pomoze, skup sie na diecie, nie sluchaj jak ktos mowi,ze dieta nie ma wplywu na tradzik. Poczytaj o tym,glownie chodzi o nabial, gluten, trzeba poeksperymentowac i sprawdzic co szkodzi. Oczywiscie w tym wieku to moze byc tez tradzik mlodzienczy i przejdzie samo.

Udost臋pnij ten post

Pomaluj si臋 do szko艂y, a przed wizyt膮 u dermatologa mo偶esz zmy膰 makija偶 w 艂azience (zabierz ze sob膮 kosmetyki do demakija偶u). Dermatolog powinien przepisa膰 Ci odpowiednie dla Twojego problemu ma艣ci lub tabletki, a walk臋 z tr膮dzikiem mo偶esz te偶 wspiera膰 r贸偶nymi zabiegami kosmetycznymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gadu艂a78
Ja teraz stosuj臋 tabletki IQFACE.I mimo 偶e nie bior臋 ich d艂ugo to widz臋 mo偶e na razie nie wielkie ale zmiany na lepsze.Mo偶e do sylwestra uda mi sie pozby膰 wszystkich krost.W ko艅cu b臋d臋 mog膮 bez stresu wyj艣c mi臋dzy ludzi i nie martwi膰 si臋 o to 偶e si臋 a mnie gapi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tabletki iqface to jakie艣 naci膮gactwo i nie ma ich w 偶adnej aptece.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sandiegocarmen
to dziwne, bo ja w swojej widzia艂am ;] wiadomo, z tr膮dzikiem nie ma 艂atwo, tak naprawd臋 kazdy jest inny i inaczej to przechodzi. Z lekami by艂abym ostro偶na i nie ufa艂a tabletkom,kt贸re s膮 "dla wszystkich" albo dermatolog, albo dobry salon kosmetyczny i zabiegi tego typu np - http://www.strefa-piekna.pl/strefa-uslug/kosmetyka/itemstable/6-peeling-kawitacyjny.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰lori
Dlaczego twierdzisz 偶e IQFACE to naci膮gactwo.Tylko i wy艂膮cznie na podstawie tego 偶e nie mo偶na ich dosta膰 w aptece.Bez problemu mo偶na je kupi膰 na stronie dystrybutora.Sporo tabletek jest sprzedawanych w ten spos贸b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przesta艅 spamowa膰 tym g贸贸wnofacem!!!! Drogi szajs od jakich艣 naci膮gaczy!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am u dermatologa i zapisa艂a mi Tetralysal i Zineryt ! U偶ywa艂 kto艣 ?

Udost臋pnij ten post

sp贸jrz ile ludzi ma problemy z tr膮dzikiem. pozbycie si臋 bardzo trudne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰sarah
Zgadzam si臋 tr膮dzik to nie jest 艂atwa sprawa.Nie na wszystkich dzia艂aj膮 te same 艣rodki i metody.Ja trafi艂am na tabletki IQFACE i chwal臋 sobie efekty jakie przynosz膮 te tabletki.I moim zdaniem ani czas kuracji nie jest za d艂ugi ani koszt za du偶y.

Udost臋pnij ten post

Tetralysal i Zineryt to w sumie podstawowy zestaw leczenia w przypadku tr膮dziku i powinien si臋 sprawdzi膰. Wa偶ne, by po sko艅czeniu tabletek i preparatu, nie przerywa膰 kuracji, tylko uda膰 si臋 na kolejn膮 wizyt臋 do dermatologa, by unikn膮膰 nawrotu tr膮dziku.

Udost臋pnij ten post