Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprecyzujcie mi jedna rzecz kobietki

Polecane posty

Gość gość

Kazda z Was chce Faceta wiedzącego czego chce - to czyli jakiego ? i jakie jego przeciwienstwo ?

Gość gość
ja marze tylko o takim ktory -oprocz tego ze mnie kocha szanuje - na ktorego moge liczyc na dobre i złe:)

Gość gość
facet który ma plan na życie i go realizuje. Jakieś hobby, pasja, inteligentny, dążący do swoich celów. Nie taki, że idzie do marnej pracy której nienawidzi ale zamiast coś poszukać ambitniej to wraca, odpala metalowe kawałki na youtubie i pali zioło ze śmierdzącymi kolegami. I tak przez miesiące, lata. Wegetacja. Sorry. mój były.

Gość gość
kazda? a skad masz te informacje?

Gość gość
no to koles mial hobby - palenie ziola pasje - odpalanie yt to ze ty tego nie bylas w stanie zaakceptowac :D to nie swiadczy ze on nie wiedzial czego chce :D

Gość gość
Ja ma faceta takiego jakiego zawsze chciałam mieć ale o tym nie wiedziałam póki go nie spotkałam :) To znaczy zawsze był w mojej głowie ktoś, w moich snach i w wyobraźni ktoś taki jak on, ale nie miał twarzy, za to był silny, opiekuńczy, mądry, spokojny opanowany, troskliwy, czuły i namiętny a zarazem chłodny i zdystansowany o teraz właśnie z kimś takim jestem. To dziwne wcześniej byłam z kimś innym, a swoje wyobrażenie mężczyzny pozostawiłam za sobą, zapomniała i uznałam jako dziecinne mrzonki, a jednak okazało się ze on zawsze był prawdziwy, a ja głupia zapomniałam o nim i zadowoliłam się marna namiastką mężczyzny. Gdy go poznałam to się poczułam tak jakbyśmy się rozstali na chwilę i wrócili do siebie:) Jesteśmy z tej samej gliny, dwie połówki, on kiedyś pięknie to powiedział:) Jesteśmy z tego samego kawałka nieba :)