Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gość Rysiek

maszyny rolnicze

Polecane posty

Gość Jacek

Ja polecam kontakt z firmą Powerfarm, która oferuję sprzedaż maszyn rolniczych  oraz produktów  znanych i renomowanych marek. Firma oferuję bardzo dobre ceny i sprawdzony sprzęt do zadań specjalnych.  

Gość Marcin

Ja polecam kontakt do firmy Farmtrac Tractors z Mrągowa. Firma jest wiodącym producentem maszyn rolniczych na rynek polski i zagraniczny. Warto zapoznać się z ich ofertą na stronie internetowej farmtrac.pl.

Gość adamPo

Jeśli o hydraulikę siłową chodzi to odsyłam was do wrocławskiej firmy Megahydral. Super zaopatrzenie, dobra jakość, dobre ceny i są przy tym terminowi, także będziecie zadowoleni.

Gość gość

Do floty biorę ogumienie z auto-set.pl, białoruskie oczywiście ze względu na optymalizację kosztów. Nawet, jak trochę poleżą to nie widzisz spękań, czy dziwnych wad. A to mi się w przeszłości niestety zdarzało z innymi markami.

Gość Kuba

Jak dla mnie bardzo dobra ofertę ma firma www.powerfarm.com.pl z miejscowości Kuźnica Zbąska.  Firma oferuję duży wybór pługów, osprzętu i paśników. Firma oferuję również maszyny komunalne ( zamiatarki,  koparki ciągnikowe, kosiarki bijakowe), maszyny leśne ( chwytaki do drewna) oraz  maszyny budowlane. 

Szeroki wybór maszyn w przystępnych cenach znajdziesz w ofercie www.armasz.pl. Zamówiłam stamtąd w ubiegłym roku agregat talerzowy oraz siewnik poplony. Maszyny są wykonane bardzo starannie i jak dotąd działają bezawaryjnie.

Gość robcio

Jeśli chodzi o części zamienne i boki oraz burty do przyczep rolniczych  to sprawdźcie sobie tego producenta www.akmet.net.pl/ Firma jest z Wrześni, ma dobre ceny i fantastyczna obsługę klienta, bardzo szybko realizują zamówienia.

Gość elwira

W sprzedaży rozdrabniaczy i ścielarek do słomy renomowanych producentów specjalizuje się firma www.dozagro.com/. Poza tym zapewniają montaż i serwis maszyn rolniczych. Dobra współpraca. Można liczyć na fachowe doradztwo. 

Gość Michał

Znam firmę Farmtrac i powiem wam, że to maszyny, które nie są napakowane po dach elektroniką i dlatego w porównaniu do innych maszyn są mniej awaryjne i mniej widziane w serwisach. Takie maszyny to ja mogę kupować !.

Gość Robb

Pracuję w firmie Warma w Grudziącu, zajmuję się konstrukcjami maszyn rolniczych, polecam wszystkim firmę 😄 staramy się jak najlepiej podejść do klientów

Gość Mariusz

Mój znajomy, który jest rolnikiem jakiś czas temu stawiał nową stajnie i potrzebował rusztowania na już. Poleciłem mu firmę Ramirent w, której można śmiało i za rozsądną cenę wypożyczyć  sprzęt budowlany. 

Gość rafal76

klienta traktują bardzo poważnie i odpowiedzialne podchodzą do zamówienia

potrafili mi doradzić jakie wyposażenie będzie najlepsze do mojej pracy na polu

jestem zadowolony, bo Zamet spisało się doskonale

paszowóz fider godny polecenia

Gość Tomasz

Jeżeli ktoś z was szuka takich maszyn jak :rozdrabniacze i ścielarki do słomy to polecam zapoznać się dokładniej z ofertą firmy DOZAGRO.  Takie maszyny są  nieocenioną pomocą dla gospodarstw zajmujących się produkcją zwierzęcą.

Gość Artex
Dnia 8.08.2019 o 09:29, Gość Robb napisał:

Pracuję w firmie Warma w Grudziącu, zajmuję się konstrukcjami maszyn rolniczych, polecam wszystkim firmę 😄 staramy się jak najlepiej podejść do klientów

znam firmę i polecam, podejscie do klienta na wysokim poziomie 🙂

Gość p[iotrek

zadzwonilem do tejfirmy Warma byłem ciekawy ich oferty, musze przyznac, ze rzeczywiscie miła obsługa chyba się zdecyduję

Gość hubert

w DOZAGRO pracowal kiedys kolega znam firmę, ale znam tez Warmę, zdecydowanie mogę powiedzieć, że Warma to dobra firma, 

Gość Krystian

Zgadza się, Warma to dobry zakład w Grudziądzu, usługi spawania na wysokim poziomie , pracownicy są naprawdę doświadczeni i wykwalifikowani w tej dziedzinie

Gość Urszula

Maszyny rolnicze Farmtrack  to najlepsze maszyny dla rolników o jakich słyszeliście. Maszyny rolnicze Farmtrac wyróżniają się nowoczesnością,  dla średnich i większych gospodarstw, z silnikiem o mocy powyżej 110 KM.

Gość Damian

Polecam skontaktować się z firmą  DOZAGRO z Odolanowa, która oferuję sprzedaż sprzętu rolniczego.  Firma specjalizuję się w  sprzedaży rozdrabniaczy i ścielarek do słomy renomowanych producentów. 

Gość marsylski

Jak potrzeba firmy od hydrauliki siłowej to we Wrocławiu jest dobra www.megahydral.pl/ W ofercie pompy, silniki, siłowniki, rozdzielacze, złącza itd. -jakość pierwsza klasa i dobre ceny.

Gość adamek

Bardzo dobra firma od maszyn rolniczych to SK Agro www.skagro.pl/z kujawsko-pomorskiego. Znajdziecie w ich ofercie sprzedaż maszyn nowych i używanych, części do maszyn plus serwis i usługi rolnicze. Także jak widzicie firma działa kompleksowo a ja dodam jeszcze, że solidnie i mają tez korzystne ceny.

Gość Jacek

Moim zdaniem najlepsze maszyny rolnicze oferuję firma Farmtrac, która oferuję na dzień dzisiejszy 20 typów i odmian maszyn.  Firma oferuję bardzo dobre ceny i można u nich kupić maszyny w kredycie. 

Gość Michał

A czy ktoś z was słyszał może o firmie DOZAGRO z miejscowości Odolany  ? bo ja własnie mam zamiar kupić o d nich rozdrabniarkę do słomy i chciałbym uzyskać więcej opinii. 

Gość edwoo

Jeśli chodzi o części zamienne oraz boki i burty do przyczep rolniczych to doradzałbym sprawdzenie sobie www.akmet.net.pl/ To dobry producent firma z Wrześni. Prawdziwi specjaliści.

Gość Daniel

Ja dokładnie w tym sezonie postanowiłem podjąć współpracę z firmą  DOZAGRO z Odolanowa.  Zamawiam  od nich najczęściej   rozdrabniacze do słomy i moim zdaniem są najlepsze. 

Gość arekcki

Przyda wam się też sprawdzony specjalistyczny serwis hydrauliki siłowej. Z województwa kujawsko-pomorskiego jest www.hydro-kar.pl/ ale działają na terenie całego kraju. Naprawiają i sprzedają podzespoły hydrauliki siłowej producentów krajowych i zagranicznych. U mnie super się sprawdzili. Dodatkowy plus za nieprzesadzone ceny.

Gość okiii

Do sortowni to bym polecał ładowarkę teleskopową Merlo, bo ma sporą moc i dociera do bardzo wąskich przejść. Wszystko zależy od specyfiki pracy, ale praktycznie każdą ładowarkę od nich sobie przystosujesz pod konkretne zadania.

Gość jonasz

Bardzo dobra firma w tym zakresie to SK Agro z okolic Grudziądza  www.skagro.pl/ Oferują sprzedaż nowych i używanych maszyn rolniczych, a także części zamiennych. Wszystko co od nich mamy jest bardzo solidne, dobrze działa. Jak wolicie wynajem to i tę opcję mają. Świadczą też serwis. Mają bardzo dobre ceny, dlatego doradzam zapoznanie się z nimi.

Gość Bartosz

Dobre maszyny rolnicze mają w Zakładzie Kazimieruk, dobre ceny, zdecydowanie polecam

Gość edwidn

W dobrej jakości części do maszyn rolniczych zaopatrzycie się w Akmet z Wrześni. W ofercie sa też u nich burty do przyczep rolniczych i rozrzutników. My jesteśmy z ich produktów zadowoleni, dobra jakość, dobrze nam służą. Dodam, że u nich nie przepłacicie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować