Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niezrównoważona dziewczynki:P

Polecane posty

Gość gość

Nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Cały dzień miałam apetyt na słodkie, przed chwilą się rozryczałam i płakałam leżąc na łóżku i sobie w pewnym momencie uświadomiłam, że okres mi się zbliża. Wtedy mnie to strasznie rozbawiło jak sobie pomyślałam, że np. ktoś mnie obserwuje więc zaczęłam się śmiać i w zasadzie do tej pory się śmieję:P Też tak wariujecie przed okresem?

Gość gość
ja jestem najbardziej zronowazona jak zalepiam oko cyklopa guma do zucia nie lubie podgladacfzy

Gość gość
No wyobraźcie sobie, że ktoś mnie z boku obserwuje. Najpierw cały dzień wpieprzam jak bulimiczka. Potem siedzę przed laptopem i się uczę i nagle zaczynam płakać. Leżąc na łóżku dosłownie zanoszę się od płaczu po czym płynnie przechodzę do histerycznego śmiechu:P Czyż to nie zabawne?

Gość gość
ja jestem wariatka ale nie mam takich jak ty objawow stale jestem nakrecona i w gotowosci nie ma we mnie agresji i zalu, no czasem mnie dolek przypili zastanawialam sie czy nie potrzbuje porady specjalisty ale moja zaufana lekarka mowi, ze jeszcze nie pora :classic_cool: