Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcie!

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio uprawialiśmy z chłopakiem petting, wytrysku nie miał, lecz preekuljat tak. Były to moje dni płodne. Czy gdy ten preekuljat przeniósł na rękach do pochwy lub mogłam sie jakos o niego otrzeć to jest możliwość ze jestem w ciąży? Okres powinnam dostać wczoraj, a go nie mam. Dodam ze miałam duzo sluzu a teraz jakies 2 dni jest sucho. Jak uważacie?

Gość gość
Ja piernicze, nie jesteście waleniami żeby się zapładniać od tarcia, ile Ty masz lat? Prawdopodobieństwo, że zdolne do zapłodnienia plemniki przeniosłaś na palcach tak, że zaszłaś w ciąże jest znikome, praktycznie żadne, już nie wspominając o tym, że jeden, dwa, nawet trzy dni opóźnienia okresu zdarzyć się mogą zawsze. Ze śluzem też nie ma reguły, lepiej sobie nie wmawiaj bo ze stresu samego będzie Ci się miesiączka nadal opóźniała

Gość gość
Boje sie bo w tym internecie sie naczytałam ze tak łatwo o zapłodnienie ... Moze serio za bardzo panikuje

Gość gość
nie ma co się nakręcać, wrzuć na luz, a jak minie tydzień i nadal nie dostaniesz okresu to zrób test na wszelki. Chociaż jak mówię, szans na zapłodnienie właściwie nie ma.

Gość gość
Bardzo dziękuje za odpowiedzi! :* Mam teraz biały, gesty, bezwonny sluz, lekko sie rozciąga. Zazwyczaj miałam biały przed miesiączka ale nie aż tak jak teraz. Moze to na prawdę wszystko przez ten stres. Eh ...