Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nerwica?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu czuje się okropnie. Po każdym jedzeniu mam nudności, towarzyszą mi lęki, w dzień jak i w noc. Nie boje i nie stresuje się tylko i wyłącznie w tedy kiedy jestem minimum z 3 osobami z rodziny (osoby naprawde zaufane) z innymi nie jest tak. Nie boje się w dużych skupiskach ludzi. Dziś jestem sama w domu i na 100% nie zasnę. Nigdy tak nei było ale od kiedy mam wiele na głowie to się pogłębia

Gość gość
a czego się boisz? ja tak samo mam boję się jak jestem sama w domu na początku bałam się że kosmici mnie porwą teraz boję się że odwiedzi mnie szatan :O

Gość jagodziana123
Hej cierpie na nerwice lekowa to co opisujesz to moga byc poczatki, ja tak mialam, dlugo by wymieniac wszystkie objawy,meczylam sie poltora roku,teraz psychiatra i leki jest lepiej.

Gość gość
Nie boję się jakiś istot bo nie wierze że istnieją. Najbardziej groźni sią ludzie. Psychole, zboczeńcy, kataklizmy, katastrofy. Tego się boję.

Gość gość
to jest nerwica lękowa warto wiedziec ze to aż nerwica i tylko nerwica- zadne raealne niebezpieczeństwo Ci nie grozi, aczkolwiek- lekarz murowanuy- bo to jest potrzebne by lepiej zyc. By zycsie dało....