Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Wol臋 mie膰 psa ni偶 dziecko

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy to dziwne ? Moja dziewczyna jest cioci膮 i si臋 ci膮gle zachwyca dzieckiem , jakie ono s艂odkie itp. Jej siostrzenica ma 1,5 roku dla mnie to tylko p艂acz , kupy i dodatkowe obowi膮zki. Za to wol臋 swojego psa , jest pomys艂owy , fajnie go szkole, chodz臋 z nim na spacery i jako艣 ci臋偶ko mi si臋 na niego gniewa膰. Chyba nigdy nie b臋d臋 dobrym ojcem i przez to si臋 rozstaniemy. M贸j ojciec by艂 podobny i wiem,偶e to le偶y w genach. P贸jdzie to jeszcze zmieni膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dziecko jest jak pies robi kup臋 p艂acze/szczeka wychodzisz z nim na spacer szkolisz/uczysz r贸偶nych rzeczy ja obydw贸ch istot nie znosz臋 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pierwsze slysze zeby egoizm i brak wzorcow lezal w genach absolutnie nie zebym kogos namawial na dzieci... ale istnieja granice absurdalnych wyjasnien

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzieci s膮 tak ohydne jak psy tak samo si臋 艣lini膮 :O fu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j pies sam sobie zmienia pieluch臋 i nie drze si臋 nocami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ach czyli ty jeste艣 jednym z dumnych w艂a艣cicieli co po swoim pupilu g贸wien nie sprz膮taj膮 z trawnika gardz臋 takimi lud藕mi jak ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a moj sam sobie mleko z kartonu podgrzewa i nie gryzie cyckow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sprz膮tam po swoim psie , dlatego mam szacunek u s膮siad贸w za to w przeciwie艅stwie do os贸b , kt贸re nie sprz膮taj膮 i nawet jak kto艣 chcia艂 mnie ochrzani膰 to zaraz pokaza艂em mu,偶e sprz膮tam i nie mam z tym problemu , jednak dziecko w domu wszystko zrzuca ze sto艂u , wydaje dziwne d藕wi臋ki , ci膮gle trzeba patrze膰 czy si臋 nie przewr贸ci i zajmuje mn贸stwo czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie masz szacunku sasiadow dlatego ze wypelniasz swoje obowiazki - bo sprzatanie po kundlu to obowiazek wlasciciela nikt ci nie kaze miec dzieci ale do hooya pana nie porownoj ich do psow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pies podobno ma rozumowanie 2 letniego dziecka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem czy zdajesz sobie z tego spraw臋 autorze, ale dziecko kiedy艣 z tych pieluch i krzyk贸w wyro艣nie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wlaszcza amstaf zle ulozony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pisz臋 si臋 zw艂aszcza. Ja si臋 boj臋 ,偶e dziecko wyro艣nie i si臋 wypnie na rodzin臋 a psy s膮 wierne przynajmniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z takim podej艣ciem to jednak lepiej 偶eby艣 jednak nie mia艂 dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko te ma艂e dzieci s膮 takie absorbuj膮ce , te starsze potrafi膮 same sobie zrobi膰 je艣膰 itp. Co do tego amstafa du偶o zale偶y od wychowania , np m贸j pies bardzo lubi dzieci , od ma艂ego go oswaja艂em z dzie膰mi i ka偶de mog艂o go pog艂aska膰 i nawet te 1,5 roczne go g艂aska艂o i m贸j pies od razu widzia艂,偶e to cz艂onek rodziny , kt贸rym trzeba si臋 opiekowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mam i psa i dziecko i jest gicior ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja jem kupe a wy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie ze lepiej chowac psa niz dziecko . Pies jak bedziesz stary i z luzka nie bedziecie mogli sie podniesc to wam obiad poda do luzka i sie wami zaopiekuje a dzieci nie bo ich nie macie. Tak tak mysla tymi zj******i palami ci co maja psa i dzieci niechca miec do d**y jeszcze psu wejccie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spoko to nic dziwnego. Ja tez kiedy艣 my艣la艂em ze fajnie by mie膰 dzieciaka, ale z czasem jako艣 coraz mniej chce. Ilekro膰 widz臋 jak k艂opotliwe i uci膮偶liwe s膮 dzieci, jak roszczeniowi i monotematycznika s膮 ich rodzice chce coraz mniej. Pies kocha bezwarunkowo, nie k艂amie, zawsze Ci臋 wspiera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jed藕 do Namys艂owa . Tam pieluchy sraj膮 w dzieci i dzieci potem s膮 do wymiany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
psy i dzieci 艣mierdz膮 lepiej trzyma膰 matk臋 ta chocia偶 upierze ugotuje i posprz膮ta :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ika

lepiej miec zwierze ktore sie odwdziecxy niz dziecko ktore bedzie psykowac , zwierze potrafi dac multum milosci, ci co maja dzieci jescze nie raz sie przekonaja ze zwierzaki koochaja nas bardziej

Udost臋pnij ten post