Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alka1983

Czy mój facet jest skąpy?

Polecane posty

Gość Alka1983
jemu nie wypominam, tylko tutaj wypominam na forum. Nie, nie spytał, kupił sobie i mnie cole- to wszystko. Tak, na jedzeniu oszczędza, ale... nie na papierosach! pali po dwie paczki dziennie jakichś drogich papierosów. U niego w domu jest pełno dymu. A co do obiadów, to ja płacę za produkty, z których gotuję obiady. On przyjeżdża do mnie, ale nigdy nie spytał, czy coś kupić- chociaż głupi makaron. Rozmawiałam kiedyś z jego byłą partnerką i mówiła, że on nigdy taki nie był! Że do niej przyjeżdzał, to robił za swoje pieniądze zakupy, zapraszał ją wszędzie itp. do mieszkania kupił jej nawet meble i wyremontował pokój dla jej dziecka. Z tego, co wiem, to ona go nabrała wtedy na pieniądze, remonty, a potem zdradziła i przyprowadziła kogoś innego do domu. Myslę, że on się po prostu zraził i dlatego teraz niczego już nie da kobiecie- jeżeli chodzi o sprawy finansowe.

Gość gość
Kochana no i wlasnie moze sie na niej przejechal , dlatego taki teraz jest ? Ja tam nie wiem ale i tak masz dobrze, ja mojemu byłemu jak cos kupowalam to jemu tez musialam, jak pojechalismy na 3 dni pod namiot, to musialam mu dawac na zarcie bo JEMU BYLO SZKODA bo mial ostatnie 40 zl do wypłaty a pracowal i nie zarabial źle, ale wszystko wydawal na imprezy. :O Dodam, że ja nie pracowałam wtedy, jak szedl kupic sobie piwo to nawet mnie nie zapytał czy chce, ciagle chcial pozyczac siano :O Zawsze tylko kupował sobie, ja tak nie potrafiłam :O A ciagle mi wyrzygiwał brak pracy, ze jak to tak można, dodam, że ja miałam wtedy 21 lat On 30 :O

Jest skąpy jak diabli! Czarno widzè wasz związek. Skąpiec z biegiem lat staje siè wièkszym skąpcem. Nic nie przezyjesz, nie zobaczysz, nie zwiedzisz, bo szkoda kasy, lepiej w domu posiedziec. Taniej....

Gość gość
Ale sobie facet idiotka znalazl. D**y da za darmo, obiad da za darmo i jeszcze doplaca. Weź idźz sie w ogole lecz. A za antykoncepcje kto placi?tez pewnie tylko ty