Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi kochani:) weselko i dylemat:)

Polecane posty

Gość gość

Otóż dostałam zaproszenie na wesele, w sylwestra ma się odbyć. I mam z osobą towarzysząca:) i tu pojawia się problemik:) bo niewiem z kim bym poszła :D Bo sprawa wygląda tak że zakochana jestem w jednym chłopaku z którym bylam przez miesiac a teraz pojawił się w moim życiu ktoś inny ale nie czuje nic do niego jest bardzo fajnym gościem,troszczy się o moje zdrowie (choruje obecnie codzień wypytuje jak się czuje i wgl) ogólnie fajnie nam się rozmawia..ale myślami wciąż jestem przy byłym...czuje że go kocham nadal..nie mamy kontaktu obecnie..bo miałam trochę dość tego jak się zachowywał w stosunku do mnie tzn był zazdrosny nie jakoś obsesyjnie ale ciut wyolbrzymial, i nie potrafił otwarcie powiedziec tylko się fochal po czym jak dluzszy czas się nie odzywałam to przepraszał ale to ja robiłam więcej inicjatyw , częściej zabiegałam i wgl wkoncu miałam dość napisałam co myślę i już nie pisałam wgl po dwóch tyg się odezwał i że przeprasza i że on chce żebyśmy pozostali w zgodzie mimo że nam nie wyszlo no to odpisalam miło że wybaczam bo nie jestem taka żeby go wyzywac potem spytał jeszcze co u mnie i co robię to odpisalam i poszedł spać. Ok . Od tej pory minęły 3tyg gdzie już się nie odezwał ani ja oczywiście. W dodatku usunęłam go ze znajomych na fb. A teraz trochę tego zaluje..trochę w emocjach..bo mnie wkurzyło że myśli że przeprosił i tyle.. Myslalam że to go coś ruszy ale nie...i potem poznałam tamtego..nic między nami nie zaszło ale on zmierza w tym kierunku że chce ze mną być otwarcie o tym mówi..powiedzialam mu że kocham jeszcze byłego..on na to że jest zazdrosny, że czego w nim brakuje itp . I teraz problem z tym weselem bo niewiem czy to będzie wporządku jak odezwę się do byłego i zapytam czy by ze mną chciał pójść.. (chciałabym tam iść z nim) czy z tym nowopoznanym? Bo jak się dowie że bylam z byłym to się załamie tak czuje.. Totalnie niewiem co robić doradzcie coś

Gość gość
Byłaś z nim miesiąc i go kochasz? Ile masz lat, 15?

Gość gość
Wiedziałam że się ktoś przyczepi tego co nie trzeba. Bylam z nim miesiac ale znalismy się już wcześniej poprostu

Gość gość
I nie, nie mam 59lat tylko +20 zresztą wiek tutaj jest nieistotny.

Gość gość
a jak się robi inicjatywy? Bo może czegoś ważnego nie wiem...?

Gość gość
>>>W dodatku usunęłam go ze znajomych na fb. <<< x DRASTYCZNE jak morderstwo po czymś takim to już się nie podniesie... dowaliłaś mu...

Gość gość
weselko? problemik?... zdecydowanie ma 15 lat :)))))))))))

Gość gość
"potem spytał jeszcze co u mnie i co robię to odpisalam i poszedł spać" bez mycia? Brakuje mi tu jeszcze opisu poscieli, w którą się położył.

Gość gość
"Bo jak się dowie że bylam z byłym to się załamie" no to będzie tragedia życiowa. Będziesz miała dwóch na sumieniu: jeden skreślony wirtualnie, drugi realnie.

Gość gość
Jestescie nienormalni.. Co złego jest w zdrobianiu słów..może ja tak lubię co ?! I co z tego że napisałam o tym fb... ? Poprostu chciałam bardziej szczegółowo wszystko opisać jednego to nie ruszy a drugiemu to jednak siądzie na honorze i nie koniecznie niedojrzalemu bo znam sytuację gdzie dziewczyna dojrzała 28lat o takie coś się pogniewala bo uznała to za doszczętne wyrzucenie z życia tamtej osoby.. Pozatym prosiłam o pomoc a nie komentowanie każdego słówka z mojego wpisu.

Jak sama pisałaś: Ty o niego bardziej zabiegałaś i Ty z nim zerwałaś, a nie na odwrót, więc on może do Ciebie coś jeszcze czuje. Wzbudź w nim może zazdrość i idź na wesele z nowym kolegą - przy okazji nie zrobisz mu przykrości. Przy okazji dowiesz się czy byłemu na prawdę na Tobie zależy, bo jeśli zobaczy Cię z innym to może go to coś ruszy ;). Napisz co o tym sądzisz :). A jak tam sylwester? Macie już jakieś plany? Ja będę w domu i myślę już nad potrawami :). Na pewno coś z rybą http://wymarzonysylwester.pl/potrawy-na-nowy-rok-jakie-dania-przygotowac/ :)