Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niesiaaa3

humor

Polecane posty

Poranek. Skacowany mąż i nadąsana małżona siedzą przy stole. Ponura cisza. W końcu małżonka nie wytrzymuje: - Ale wczoraj wróciłeś nachlany! - Ja?! Wcale nie byłem taki pijany! - Nie?! A kto w łazience błagał prysznic, żeby przestał płakać?!!!

Sekretarka mówi do zapracowanego biznesmana: - Panie prezesie, zima przyszła! - Nie mam teraz czasu, powiedz jej żeby przyszła jutro! A najlepiej niech wcześniej zadzwoni, to umówisz ją na konkretną godzinę.

W milenijnego Sylwestra reporter zaczepia gentlemana na ulicy Londynu: - Jaki pan ma plany na nowe tysiąclecie? - Dość skromne, przez jego większość będę nieżywy.

Przychodzi baba do lekarza. Lekarz jej każe oddać mocz do analizy: - Gdzie mam go oddać? - Do słoika - stoi na szafie. ... i lekarz wychodzi z pokoju. Wraca za 5 minut i widzi cały pokój zasikany: - Co pani narobiła? - A myli pan, że to tak łatwo nasikać do słoika stojącego na szafie?

Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile... Aż się najem!

Gość gość
za szybko opowiadasz Nie mam czasu sie pośmiać

Dzwoni facet do konsultanta -ile ja moge wogole rozmawiac w ramach bezplatnych minut?-a w jakiej jest pan taryfie?- w taxi Kielce zaraz a kalie to ma znaczenie