Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catsnature

Jakie macie zdanie na temat ludzi chorch psychicznie?

Polecane posty

Gość catsnature

Choruję na nerwicę lękową i po prostu chciałabym wiedzieć.

Gość catsnature
przeraźliwie boję się rządów PISu

Gość KingaStefankaFanka
Nie mam żadnego zdania bo nie znam żadnej osoby, która przyznawałaby się do choroby psychicznej

Gość gość
Ze sa chorzy p. Ograniczone zaufanie

Gość catsnature
ja też się nikomu nie przyznaję a każdego kto mnie o nią podejrzewa podaję do sądu

Gość catsnature
Do "catsnature" - jakież to zabawne, podszywać się pod kogoś prawda? Nie masz własnych pomysłów na nick? Proszę cię, abyś go zmienił(-a)

Gość gość
strasznie to nędzne! obrzydliwe i ohydne. jak możesz żądać ode mnie autorki tematu bym zmieniła nick?

Gość gość
Ja mam złe ale pewnie dlatego że jedyną osobą jaką znam chorą psychicznie to mój ex szwagier pijak, leń, idiota zdradzał moją siostre, ptrafił ją śledzić jak wychodziła z domu bo sobie ubzdurał że u mnie z kochankiem sie spotyka, był agresywny zwłaszcza po wódce. Ma zdiagnozowaną schizofremie ie wiem w jakim stopniu jego debilizm to choroba a w jakim charakter ps leków nie chciał brać bo nie czół się chory... a nie był na tyle chory rzeby go zamknąć

Gość gość
znam osoby chore naprawde i znam osoby które były w szpiatlu psychiatrycznym bo chcaiły rente i dostały :) choroba psychiczna - dzisiaj ty jutro moge byc ja - choroba jak kazda inna byleby była leczona i nie zagrazała zdrowiu i zyciu innych osób a dla tych co klamia i oszukuja nie mam szacunku