Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet mnie chyba zdradza !

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje pomocy, mój facet chyba spotkał się z swoją byłą dziewczyna jak pojechal do polski bo mieszkamy za granica, a juz kiedys i oklamal mnie ze nie, a mam powod byc zazdrosna bo juz kiedyś były pewne historie z nią ale nie jestem pewna na 100% czy sie spotkali dlatego chcę to sprawdzić, i chciałam napisać do niej jako on i zadać jej jakieś podchwytliwe pytanie na temat spotkania żeby się wygradała ze się widzieli, pomozcie wymyślec mi jakieś pytania, z góry dzieki :)

Gość gość
Myślisz, że ona jest tak glupia że się nie połapie?

Gość gość
No nie połapie sie, chciałam jej napisać coś w stylu "za tydzień będę w Polsce spotkamy się ? To już będzie drugi raz w tym roku kiedy się zobaczymy :)" nie dosłownie to ale coś w tym stylu albo podobne

Gość gość
Ale jak to napiszesz, ukradniesz mu telefon czy co? Przecież ona mu odpisze i on zauważy że coś jest nie tak

Gość gość
na facebooku jak będzie dostępna a on już będzie spał naprzykład i poczekam asz odpisze

Gość gość
Napisz jej, że ostatnio psioty nie umyła jej cuchnęła jak gacie ściągnęła :D

Gość gość
A jak odpisze na 2 dzień? :D

Gość gość
Nie potrzebne są takie zbędne komentarze

Gość gość
No raczej nie bo skoro będzie dostępna, a nawet jeśli to trudno wyda się i będę myślała nad czymś innym jak się to dowiedzieć

Gość gość
To jakieś podopowiedzi co do tego co mogę napisać ?

Gość gość
Napisz o tej cuchnącej psiocie a zobaczysz co ci odpisze :D

"Twój facet" przejrzy kiedyś na oczy i zobaczy jaką jesteś naprawdę, a wówczas na pewno da sobie z tobą spokój. Podejrzliwość, niskie mniemanie o sobie, anonimowe pisanie do jego byłej, wiszenie na facecie jak płacząca brzoza, to wszystko wskazuje na twój wredny, niczym nie uzasadniony infantylizm. Mam nadzieję, że ten "twój facet" szybko się zorientuje jaka "perła" w stogu siana mu się trafiła i rozgniecie cię jak glistę. Obrzydliwość !

Gość gość
a jak nie chcesz pisać o psiocie to napisz jej tak: Byłoby laska bardziej miło gdybyś się umyła

Gość gość
Sory bardzo ale nie znasz całej sytua ci, kiedyś już były z nią problemy i obiecywał mi ze U rwie z nią kontakt i nie spotka się jak pojedzie a wrócił i nagle wszystkie wiadomości usuniete wiec miał coś do ukrycia skoro usunął bo pewnie się z nią umawial w tych wiadomościach i jeszcze dzwonił do niej jak tam był więc mam obawy myśleć tak

Gość gość
a co to już nie można pogadać z inną kobietą jak jest się w związku?

Moja droga, skoro nie masz do niego zaufania, to zerwij z nim bo będziesz całe życie tylko się nakręcała i psuła jemu chęć do jego życia. Być może on się z nią spotka, a może nie spotka się wcale. Tobie żal, że nie masz takiego zasięgu, żeby to wytropić :D

Gość gość
Słuchaj ciekawe jak ty byś się czuł gdyby ktoś tak robił tobie, ma prawo sie spotkać ale po tym co stało się kiedyś nie życzę sobie zęby sie z nią widywal