Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleccie jakis lezaczek bujaczek

Polecane posty

Gość gość

Poleccie prosze jakis dobry lezaczek bujaczek. Od jakiego wieku dzieci uzywaja takich lezaczkow? Maty edukacyjne kojarze, ze gdzies od 3 mies zycia mniej wiecej..

Gość gość
Z fisher ale i tez fajne maja bright starts,pastelowe kolorki,super.z tym,ze ja bym kupila na metalowej plozie,a nie na plastikach,bo te plastikowe prawie sie nie bujaja,moj syn dostal taki z fiser price na plastikowej plozie jak mial 5mcy i za nic nie szlo go pobujac w tym,on wcale nie chcial korzystac z tego lezaczka,wiec szybko go sprzedalam.one sa praktycznie dla malutkich niemowlat,maja wkladki dla tych najmlodszych.

Gość gość
a ja polecam hustawke, moje dziecko nie chcialo siedziec w bujaczku, te wibracje sa slabe. a hustawke mam taka dla dzieci od 0 do 9kg firmy Mamas&Papas

Gość gość
Z tego leżaczka z linku moje dziecko korzystało od urodzenia do 3rż

Gość gość
Wlasnie o taki mi chodzilo,zeby byl na metalowej plozie,jak ten z linku,na dodatek jest ladny.dl A starszego taki mialam i faktycznie sluzyl nam bardzo dlugo,a mlodszego w dzien trzeba bylo bujac do spania,i ten na plastikach nie dawal rady,tylko glowa mu podskakiwala.wiec dopoki sie miescil to bujalam w foteliku samochodowym,tym dla noworodkow.