Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćborgia

nie posluguj

Polecane posty

Gość gośćborgia

ekki, nie posluguj sie bitte nickami zblizonymi do moich na tamtym sürßwiälym forum, na ktorym siedzi twoja ewa braun. jakim uzhugbhrbdubiud trzeba byc , zeby do mnie pisac informacje tam, gdzie nie mam dostepu i nie moge odpowiedziec!? czy jestes takim samym fhdhgdg jak ona? powiedzialem ci, rozmawiasz z NIA (nie ze mna tam) wiec akceptujesz jest gestapowskie metody. akceptujesz jej notoryczne lamanie prawa, wykorzystywanie nadanej w dobrej wierze funkcji spolecznej do wlasnych chorych celow, niszczenie osob z zycia publicznego by wycedzic swoja jedyna emocje jaka jest nienawisc. jak sam napisales, zezabezpieczacz jej tyly a raczej "rozciagasz parasol ochronny" pisujac by na gw nie widzieli, ze wpisy pochodza tylko spod jej ip. dokladnie to robisz: POMAGASZ JEJ W LAMANIU PRAWA; CHRONISZ BY KLAMSTWO NIE WYSZLO NA WIERZCH, a gdy jakis z pracownikow gw pisze nt (np. uzaleznienia od netu) robisz sztuczne zamieszanie jakoby bylo was setki. tak jak bylo z jej wygrazaniem sie sikorskiemu- ratowales jej zäd, by nie wyszlo, ze grozila ministrowi smiercia. JESTES WSPOLWINNY; JESTES JEJ KOMPANEM, podajesz pomocna reke zlodziejce, oblakanej terrorystce. czego oczekujesz ode mnie? ze zaakceptuje twoja postawe? nie licz na mnie. sküröiles sie z nia, wiec raczka raczke myje ale beze mnie. w zyciu nikim tak sie nie brzydzilem jak nia. fakt, ze z kims takim przebywasz w jednym miejscu, ze ja kryjesz, kryjesz jej lamanie prawa powoduje, ze robi mi sie niedobrze na twoj widok. wybrales nie osobe, bo nigdy przed takim wyborem nie stales- wybrales wartosci zyciowe i moralne. nie zycze sobie nawet twego cienia w moim zyciu. borgia nie mam ci nic wiecej do powiedzenia. i jak buk mi mily chocbym mial zdechnäc z samotnosci netowej i tesknoty i szczeznac za polska mowa nie postawie nawet kropki na zadnym polskim forum, wiedzac kto na nich bywa

Gość gość
za dużo ględzisz