Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość JaMagdaTaka

Miałam szansę na pracę na umowę o pracę ale zrezygnowałam....

Polecane posty

Gość JaMagdaTaka

W grudniu kończy mi się umowa w obecnej pracy , nie zostanie mi przedłużona , bo wkręciłam się tutaj i warunki zostały mi jasno przedstawione, wiedziałam,że popracuję rok i muszę szukać czegoś nowego.... no i znalazłam... Umowa o pracę na 18 miesięcy , 1300 zł na rękę + premia kwartalna. Miesiąc szkolenia. Pochodziłam cztery dni i dałam sobie spokój . Materiałów ogrom , pół zeszytu 90/k zapisanego , codziennie testy, rundki pytań, prezentacje na forum grupy. Ludzie z grupy niezbyt przyjemni , jak nie odpowiesz na pytanie w 5 sekund , to już głupie komentarze itd, ogromna presja. Pomimo tego,że mam dziecko na utrzymaniu stwierdziłam, że nie chcę takiego stresu przeżywać na samym szkoleniu, już trzeciego dnia wstałam z kulką w gardle i płakać mi się chciało, jak tam miałam iść. Teraz już trochę ochłonęłam i w sumie zastanawiam się czy dobrze zrobiłam.... 18 miesięcy stabilizacji finansowej przeszło mi koło nosa... mam nadzieję,że uda mi się coś wprzeciągu miesiąca znaleźć , bo 31 grudzień tuż tuż,a życie kosztuje ....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować