Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GeorgePax

Biura loftowe Warszawa

Polecane posty

Gość GeorgePax

Kto słyszał o biurach loftowych do wynajęcia w Warszawie? Najchętniej okolice centralne

Gość gość
Na Muranowie jest fajny obiekt Dzielna 60. Zmodernizowali stare budynki i teraz są tam loftowe biura. Wysokie pomieszczenia ogromne okna, granit, piaskowiec te sprawy, no jest klimat, nie to co w tych surowych biurowcach A+

Gość marcob
Znajomy u nich wynajmuje biuro, bardzo sobie chwali, że lokalizacja super i pomieszczenie jednak inne niż boks w wieżowcu ;)

Gość gość
Byłem tam wczoraj w okolicy. Prezentuje się nieźle, ciekawe czy mają dwupoziomowe biura też?

Gość marcob
ponoć kilka sztuk jest

Gość gość
W Warszawie na pewno będzie sporo takich biur do wynajęcia. A jeśli szukasz wyposażenia, to ja ostatnio meble i asortyment kupowałem w http://biurotechnika.com.pl/ . To dobry sklep, mają porządne ceny i chyba wszystko co można umieścić w biurze.

Gość GeorgePax
No właśnie problem w tym, że takich powierzchni jest jak na lekarstwo, także dzięki za cynk z tą Dzielną 60, bo wygląda na to, że tam się przeniesiemy z biurem, strasznie nam się podoba budynek

Gość gość
Ja szczerze polecam, chyba jedyny biurowiec w Warszawie z loftowymi biurami i prysznicami dla rowerzystów

Gość gość
Mnie udało się znaleźć świetne biuro dzięki http://4rent.pl/ . To bardzo dobra agencja, świetnie mi doradzili. Myślę, że Tobie również pomogliby znaleźć biuro, jakiego szukasz.