Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trądzik pryszcze pomocy !

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam 20 lat i koszmarne pryszcze i szczerze powiedziawszy mam już dość tego badziewia na twarzy. Próbowałem różnych rodzajów toników i innych pierdół, ale to wszystko na marne. Dodam ,że na czole nie mam ani jednego pryszcza... Macie jakieeś konkretne sposoby na usunięcie tego trądziku . Dodaje zdjęcie : http://wrzucaj.net/image/LQp

Gość gość
Mi tam trądzik zniszczył całą młodość, mam 23 lata, jestem facetem. Izotek jedynie skuteczny.

Gość gość
ja też jestem facetem no i widzisz jak to wszystko wygląda powyżej. Spróbuję tego izoteka chociaż wątpię czy cokolwiek pomoże ...

Gość gość
Mnie pomógł benzacne ale ten mocniejsz 10%. Kosztuje 13 zl wiec warto użyć. Najważniejsza to systematyczność a nie raz w tygodniu

Gość gośćMonia
Ja może nie jestem facetem ale trądzik też napsuł mi trochę nerwów.Poradziłam sobie z nim stosując tabletki iqface.Cała kuracja trwała trzy miesiące.Teraz mogę powiedzieć że moja cera jest idealna.Najważniejsze jest chyba to żę przede wszystkim nie ma nawrotu.

Gość elajza99
Ja całkien niedawno dowiedziałam się o tych tabletkach bo dopiero niecałe dwa miesiące temu.Zaryzykowałam zakup IQFACE i był to trafny wybór.Poprawa stanu skóry następowała stopniowa ale końcowy efekt jest super.Polecam nie tylko nastolatką.

Gość gośćjurii
Ja właśnie dzięki tabletką Iqface pozbyłam się trądziku .Jestem bardzo zaskoczona bo nie liczyłam na aż tak duże efekty.Ja z tych tabletek jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Krem "sudokrem"

Gość gość
Olej arganowy, tylko 100%z maroka taki kosztuje ok 100zl tanszy to podroba wiec nie warto kupowac

Gość gość
Jaka reklama buahaha..

Gość gość
Podobno pomaga picie mleka z drozdzami spozywczymi

Gość gość
Zadna reklama ja stosuje taki olej arganowy na cale cialo, i wlosy, warto, skora gladka jak pupa niemowlaka, a wlosy lsniace, i zdrowe, kupilam bedac w maroko, a wiem ze w Pl mozna trafic na podruby

Gość gość
Ja mogę polecić tabletki IQFACE.Zdecydowałam się na te tabletki niedawno jeszcze nie skończyłam całej kuracji ale z efektów które już są jestem bardzo zadowolona.Byle by tylko po skończonej kuracji nie było ponownego wysypu.

Gość agata888
musisz poznać przyczynę trądziku- być może jest to niewłaściwa praca hormonów, być może nabiał (bardzo częsta przyczyna!), może jeszcze inne na początek lekarz i badania we własnym zakresie możesz na 2 tygodnie zrezygnować z jedzenia nabiału ( trzeba wyeliminować WSZYSTKIE produkty nabiałowe) , jeśli to jest przyczyna to stan bardzo szybko się poprawia, jeśli nie, musisz szukać dalej samą pielęgnacją nic nie zdziałasz, trądzik to choroba, nie problem kosmetyczny

Gość gość
Wystarczy tylko systematycznie stosować tabletki IQFACE przynajmniej u mnie to podziałało - fakty są takie, że rzeczywiście trudno jest znaleźć dobry środek, zdecydowana większość tego typu preparatów kompletnie nic nie daje. Spróbujcie tego, powinno być dobrze.

Gość gość
Ja używam IQFace i jestem zadowolony. Nie będę wydawał majątku na coraz to inne środki do tej pory tak było. Koleżanka poleciła mi IQFace i jako ze tonący brzytwy się chwyta stwierdziłem że można spróbować. Co mi tam. I jestem zadowolony. Co prawda Nie jest jak w bajce ze od razu wszystko zniknęło. Ale powoli widzę poprawę.