Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos  rozsadku

MEMENTO

Polecane posty

Gość glos  rozsadku

gdyby dziewczyny/kobiety czekaly jak dawniej na pierwszy krok ze strony meskiej w momencie gdy nie do konca wiadomo czy sie soba interesuja to kobiety mialyby o jakies 80% mniej stresow sercowych. dlatego bo facet mysli prosto i bez ogrodek jak pies jego umysl dziala na komendy. [okazja.niedostepna]i jak jakas osoba plc****eknej mu sie podoba to poleci za nia na kolanach na dno morza a jak wy sie im same narzucacie to zazwyczaj bez wysilku to wykorzystuja i szuka nastepnej latwej rozemocjonowanej baby. bukwico myslacej o rzekomej skomplikowanej emocionalnosci chlopa :)

Gość gość
dlatego ja się nigdy nie narzucam i nigdy nie latam za facetem bo dla mnie to poniżające.s

Gość gość
ty to o ile pamietam masz meza wiec zamilcz. bo znow cie bidulo beda nieslusznie o szmatalajstwo kolezanki posadzac

Gość glos rozsadku gratis
ale ze jestescie w obecnych czasach gupie...malo i tepe jak drut, to bedziecie musialy non stop serduszka latac, majtki prac i dzieci nieslubne lulac. :) 🖐️

Gość gość
A dlaczego ją posądzali ,jeśli to ta "s "to z tego co wiem ,to ona jest najwierniejszą żoną jaką znam ,a trochę ich znam .Marek.

Gość gość
nie wiem nie powiem. chwalila sie ponadto ze meza po katach rozstawia bo ma wiedziec kto w domu spodnie nosi. cos ci to podpowiada?

Gość gość
Co ty bredzisz znam ta rodzinę od zawsze,wiem jaka jest a że on nic w domu nie umie to mu wygarnia ze ma się zachowywać jak mężczyzna a nie jak dzieciak.Marek( brat K)

Gość gość
jesli to ta co ja znasz to nie rozumiem jaki zwiazek z jej wiernoscia ma wypowiadanie sie w temacie w czesie terazniejszym ;) i jeszcze chyba niedokonanym

Gość gość
A tak sobie skakałem z tematu na temat i zobaczyłem ,no to się wypowiadam,a co nie można?żona mi podpowiedziała "kliknij"w te drukowane:-)Marek.

Gość gość
a zbaczy ze znow cie twoja s. po katach rozstawia. biedaku. i w dodatku taki samokrytycyzm ze nic nie umiesz w domu zrobie wiec cie łoi zasluzenie :classic_cool: :D