Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bilans 16 latka

Polecane posty

Gość gość

Cześć, otóż byłem ostatnio sam na bilansie 16 latka, i lekarka już na wstępie badania kazała i się rozebrac do naga, potem zaczęła mierzyc mi cisnienie, wzrok, osłuchiwać, sprawdzała stopy, kręgosłup, wszystkie te czynności przebiegały nago, potem przy jej biurku zbadała mi jądra i kazała ściagnąć kilka razy napletek czy luźno schodzi. Czy badanie było prawidłowe? Mogła mi kazac na wstępie rozebrac sie od naga?

Gość gość
odpowie ktos?

Gość gość
hahahaha xD...

mi lekarz na bilansie 16latki zajrzał tylko w majtki-nie musiałam ich ściagać. Natomiast kazał ściągnąć stanik i pokazywał jak badac piersi, rysował na nich markerem!! I to wszystko na oczach matki, myślałam, że zapadnę się pod ziemię. To trwało z 5 minut, a dla mnie jak wieczność.

Gość gość
Studzia, a w majtki też ci zajrzal na oczach matki?

Gość gość
A jak uważacie, czy to normalne że już na wstepie kazała mi sie rozebrac do naga i potem przeprowadzala badania?

Gość gość
Hm, to zależy od lekarza, ale wydaje mi się, że tak może zażądać rozebranie się do naga już na samym początku, wtedy sprawniej idzie badanie, widac od razu postawę kręgosłup, aczkolwiek badanie narządów płciowych raczej wykonuje się na końcu i wtedy pada komenda majtki w dól