Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oon31

Jak wygląda wasza gra wstępna?

Polecane posty

Gość oon31

A jak chciałybyście żeby wyglądała??

Gość gość
Ja do gry wstępnej i seksu nie mam żadnych zastrzeżeń, wygląda tak jak powinna, a nawet powiem więcej, wygląda znacznie lepiej niż się spodziewałam i niż miałam z poprzednim partnerem :)

Gość gość
stawiam sobie pytonga, rozchylam jej pośladki, pluję i ujeżdżam. raczej też nie mam zastrzeżeń

Gość gość
Moj facet chwyta mnie za wlosy i wpycha k****a do moich ust i ostro mnie w nie pieprzy. Ja w tym czasie cipke mam juz zupełnie mokrą mmmmmmm.... rozmarzyłam się :-p Tak uwielbiam!

Gość gość
Pytanie brzmiało - jak wygląda,a nie czy są zastrzeżenia.. :-)

Gość gość
No to ja ci odpisałam, wygląda jak najbardziej ok i nic nie trzeba zmieniać, więcej wiedzieć nie musisz, poza tym za dużo by pisać ;)

Gość gość
Właśnie chciałbym wiedzieć kiedy jest ok. z doświadczenia , a nie jak pokazują w filmach.

Gość gość
klaps w du/pe i mówie idz sie kładź,bede cie używał,a po drodze zrób se gre wstepna i też nie narzekam

Gość gość
Każda kobieta powinna sama robić grą wstępna jak już jesteś gotowa idziesz do faceta do *********** jak już tak narzekacie na facteów

Gość gość
a moj facet churcha mi na cippsko bym byla juz wilgotna ,serio

Gość gość
A jakies rady dla kobiety od czego zaczac i co pokolei robic facetowi? Krok po kroku, jakies rady?

brokeninside87 jakie pszytulanki do garuw ma iść kobita obiad mi podać jako swojemu panu i wtedy ostatecznie mugoe jom ****nąć lub jej sromik wylizać

Gość gość
Dla faceta najlepsza gra wstępna jest jak on potrafi dobrze rozgrzać kobietę. Więc wy dziewczyny mówcie co ,jak i gdzie. :-)

Gość gość
Jak mu się uda doprowadzić Ją do wrzenia już sam będzie ne pewno odpowiednio nastrojony x I to jest zasadniczy błąd jaki popełniają kobiety, a i faceci nie zdają sobie sprawy co tracą. Gra wstępna w wykonaniu kobiet jest praktycznie zerowa, lub co najwyżej ogranicza się do lodzika, a na ciele mężczyzny jest mnóstwo stref erogennych i jego ciało niewiele różni się pod tym względem od kobiecego. Więc eksperymentujcie :)

Autorze, w wielkim skrócie, dobra gra wstępna to stopniowanie napięcia, czyli przechodzenie od miejsc stosunkowo mniej wrażliwych do miejsc bardziej wrażliwych. Broń boże pchanie łapy w majtki zaraz na samym początku. Tam można jak kobieta jest już wilgotna :)

Gość gość
A gry wstępnej krok po kroku jak nie było tak ni ma. :-)

Gość gość
Bo tego nie da się opisać krok, po kroku... dobry seks i dobra gra wstępna jest spontaniczna, to nie jest lista życzeń którą się realizuje punkt po punkcie, poza tym każda kobieta jest inna i lubi co innego, nie ma na to jednej recepty.

Gość gość
Właśnie o to pytam. Co lubicie??

Gość gość
lubie mu penisa pomasowac troche w buzi potrzymac a potym to juz zaczyna rypanie, a konczy na dobrej rabance dopoki sie nie sposci w srodku i tak potym sobie leze i czekam na powtorke i na rznietke bo az wyje jak we mnie calego laduje

Gość gość
Tyla sie mowi ze kobiety podnieca kiedy podczas gry nie wiedza co bedzie dalej,czyli niespodzianki. Ale tak sobi mysle ze przy stalym zwiazku z wieloletnim partnerem wciaz bedzie niespodzianka,zrobienie jej niespodzianki??

Gość gość
Moja kochanka w czasie seksu na pieska uwielbia mocne klapsy na pupę, które ją mocno rozpalają, jak mnie już boli dłoń od klapsów, to biorę przygotowanego wcześniej pasa wojskowego i aplikuję jej kilka siarczystych razów na gołe dupsko, po których jest mokra i gotowa na dalszy ostry seks.