Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanapomocy

Seks podczas okresu

Polecane posty

Gość załamanapomocy

Hej :( Słuchajcie kobietki, uprawiałyście seks podczas okresu?? Używałyście wtedy tamponu?? Albo macie jakieś sposoby, żeby móc się normalnie kochać podczas okresu?

Gość gość
musisz się na wszystko zgadzać, twój facet nie wytrzyma kilku dni :o

Gość gość
o to chodzi, my sie widzimy raz na baaardzo rzadko..;/ i akurat teraz oboje mamy ochotę ale okres :(

Gość gość
hej, ja ochalam sie kilka razy podczas okresu bo wtedy mam duza ochote wszystko jest raczej normalnie, nie bedziesz tryskala krwia nie martw sie :P nawilzenie jest takie samo ja w normalne dni, orgazm tez

Gość gość
Dla mnie seks podczas okresu jest obrzydliwy jakich byś sposobów nie użyła.

Gość tazo2
Ja Ci brachu powiem mam 40 lat i lubię się kochać z moją partnerką w czasie okresu bo widzę że jej to sprawia 2 razy większą przyjemność od normalnego seksiku a tylko radzę dobrze wacusia na koniec wyszorować :) :) :)

Gość bezsenna ja
Nie wiem co w tym TAK BARDZO obrzydliwego, jeśli dwoje ludzi ma na to ochotę. A podczas okresu pragnę mojego faceta nawet bardziej niż zwykle:-P

Gość gość
Ja też mam wtedy większą chcicę. Dłużej wtedy dochodzę ale orgazmy są bardziej intensywne.

Gość gość
sa takie specjalne gabki do uprawiania seksu. mozna je uzywac takze na basen i saune. w pl sa dostepne tylko w necie. Ja uzywalam ich do wszystkiego. nic nie przecieka. ale trzeba pamietac zeby je dosc czesto myc. kilka razy dziennie. poszukaj w necie

Gość gość bez numeru
Też macie problemy, ręcznik pod doopę i jazda :)

Gość gość
Sex podczas oktesu często. I wcale krew nie płynie, mało tego czasami nawet nie ma śladu krwi na penisie:-)

Gość gość
jak ludzie regularnie ze soba sypiaja to jest super w czasie okresu, ja probowałam z nowym facetem po dluzszej przerwie to mnie bolalo, wiec na poczatek sex podczas okresu to nie dla mnie

Gość gość
Bardzo uwielbiamy seks podczas okresu na Indianina.Zawsze powinno się dobrze myć członka i cipkę by nie wprowadzić bakterii.

Gość gość
Wtedy mam taką chcice ze nawet jakby nie chciał to musi.Mamy do tego przystos.takie stare prześcieradło i wtedy na wierzch je rozkladami jazda,do bólu,na maxa z wytryskiem do środeczka,EXTRA.

Gość gość
My robimy jak większość seks to normalna rzecz podczas okresu,a racja że podstawą jest dbanie o higienę zawsze przed stosunkiem.

Gość gość
Mnie nie sprawia żadnej różnicy że akurat okres. Zawsze w tym czasie się bzykamy. Wskakuję pod prysznic, potem duży ręcznik pod pachę i na golaska wędruję do łóżeczka.Widok jego sterczącej pałki jest zaproszeniem.

Gość gość
popływać w morzu czerwonym...bezcenne.

Gość gość
Co to za marynarz co czerwonego morza nie przepłynie.Ręcznik pod d**e i heja.

Gość gość
dobry koń to i po błocie pójdzie

Gość gość
Z tamponem?! Przecież mój bym zrobił z tampona trociny i tampon wypłyną by ze śluzem. Twój to jakoś delkiatnie to tobi tak trochę przez bibułkę.

Gość gość
Gdy zachowamy higienę nie ma problemu.Najwiecej mam ochotę wtedy i chłopak lubi.