Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam powod do złości ?? co o tym myslicie ?

Polecane posty

Gość gość

Czekam na faceta poltora miesiaca az przyjedzie z za granicy, jestesmy w związku 4msc. :O I tydzien był w naszym miescie z czego widzielismy sie k***a tylko 3 razy !!! I pewnego dnia oznajmia mi, że jedzie sobie 500 km do rodziny gdzieś tam, nosz k****, pisał mi, że na 8 dni, z***biscie, mysle sobie ch*j, spoko. Minęły 4 a On mi pisze, ze powinien być za tydzień. No i najlepsze jest to, ze On w ogole nie widzi w tym problemu i nie wie o co mi chodzi pechowiec.gif Przecież to nie jest w porządku a jeszcze mowi mi, ze żałuje, ze nie ma go tam ze mną, nawet sie mnie nie zapytał, nic na ten temat nie napisał, tylko oznajmił mi, że jedzie. Fajnie, co ? Czekam na niego jak p******a, tęsknie półtora miesiąca, a to nie mało... a On sobie jedzie, to jest swieży związek, fakt.. tym bardziej chyba ?? To nie jest tak, że On mnie tak olewa na każdej płaszczyznie, nie. Bardzo mu zalezy ja to widzę, ale zachowuje sie jak jakis nieobyty. Nie rozumiem tego.. Czy ktos moglby sie wypowiedzieć ? Ale proszę nie chamsko, normalnie, zaraz ktos pewnie napisze, ze ma mnie w doopie, ok nie neguję, ale nie wydaje mi sie, bo sluchajcie jak mu nie odpisze przez chwile to dzwoni jak opętany albo pyta czy coś sie stało czy wsyzstko ok ale pisze po 6 smsow z rzędu:O .. Ja mam 22, On 30 lat. Kopiuje z głównego bo tam nikt nie pisze.