Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co lubianym i nielubianym tesciom na swieta w prezencie?

Polecane posty

Gość gość

Co dajecie albo planujecie po choinkę dla np.zlosliwej niezyczliwej teściowej.czy im większe zarobki tym wieksze,droższe prezenty? Czego nie wypada dac teściowej... ;-)

Gość gość
Ja kupuję bilety do teatru. Jak narazie zawsze trafiam ze sztuką. Mialam co roku problem co kupić a ta opcja sprawdza sie rewelacyjnie. Im szkoda kasy na teatr a wiem że lubią tam chodzić. W tym roku także moim rodzicom kupuje bilety.

Gość gość
Nic im nie daję, bo niedawno miałam urodziny i nawet życzeń mi nie złożyli.

Gość gość
Prezenty chyba zawsze się kupuję nawet komuś z kim jest się skróconym?

Gość gość
Haha :-D pieluchomajty mistrz. Ja dołożę jeszcze zestaw do domowej lewtywy :-D

Gość gość
hahah :D jestecie nieocenieni :)

Jak już kupisz, opisz reakcję, proszę:)

Gość gość
Zaparzacz do Herbaty i Komplet Herbat lisciastych-smakowych.Taka jest narazie opcja:)

Gość gość
Hmmmm ja tak mysle upiec na wigilie ciasto i tam dodac jakiegos srodka silnie przeczyszczajacego w konskiej dawce ubaw bede miala :D

Gość gość
tchórz z ciebie dlaczego nie dodasz tego teściowej/teściom przy stole patrząc im prosto w oczy? co tak po partyzancku?

Gość gość
Bo nie zjedza oczywiste haha kto by zjadl ???

Gość gość
nie zjedzą ale dowiedzą się wreszcie kogo goszczą przy swoim stole i jaką osobę mają w rodzinie po co być hipokrytką, łamiesz się opłatkiem a w sercu masz do nich nienawiść? po co ten cyrk i udawanie? lepiej wcale nie uczestniczyć niż być fałszywcem

Gość gość
ja kiedys kupilam termofor w swiatecznym sweterku, chyba oburzona byla (uwaza sie za mloda babcie ale zawsze jej zimno wiec kupilam)

Gość gość
ja teściowej kupiłam kompozycje z róż stabilizowanych rosebelle bo to naprawdę fajna babka ;) a dla teścia pewnie jakiś dobry alkohol :)

Gość gość
to się pośmiałam he he :D lubianym kupowałam jakis drobiazg, a teraz sa nielubiani więc nic nie dostają od kilku lat :P Doceniam szczególnie za obrabianie mi doopy. A co.

Gość gość
Najchętniej dałabym im psie g****o w jakimś pięknym pudełeczku ;). Albo mojej zdewociałej teściowej kamasutrę, a teściowi męskie stringi. Nie cierpię ich.

Gość gość
NIC nie dam, bo teściowa sprawiła mi w ostatnim czasie sporo przykrości. Od niej też NIC nie oczekuje, jak nawet mi cos da to oddam. Kiedy na imieniny dała dla mnie 100 zł przez męża to kaząłam mu oddać. Bo jeszcze by mi wypomniała.

Gość gość
Ja rok temu kupiłam teściowej perfum i balsam w komplecie oraz kocyk. Do dziś nieruszone stoją na półce w łazience, a kocyk nie wiem gdzie jest. Nie widziałam go juz ani razu. od niej dostałam obraz. W tym roku nie wiem co jej kupie bo ona żyje w przekonaniu że Wszystkiego szkoda wiec po co mam kupować cos co będzie stało i zbieralo kurz. Będzie jednak niezręcznie gdy od niej dostane prezent a sama nic nie będę dla niej miała.

Gość gość
coś kobiecego , kwiaty najlepiej, ktoś tu o stabilizowanych wspominał, to będzie na pewno miła niespodzianka!

Gość gość
ja to mam bo po swietach jeszcze urodziny ma i wielka impreza bedzie , moj maz kupił drogie prezenty ja uwazam ze za drogi zeswaw z body shopu i perfumy do tego obudowe na telefon bo chciała ! a ja swojej mamie kupiłam małe tanisze perfumy i krem. maz ciagle mowi ze musimy oszczedzac a takie prezenty matce robi a ja swojej musze kupowac z nizszej półki bo ona przeciesz nie potrzebuje !! ehhhhh