Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KONIEC ZASIŁKÓW

Polecane posty

Gość gość
Mam to gdzies czy odetna czy nie, czy ktos dostaje benefity czy tez nie. Ja swoje wydoilam. 3 lata na bezrobociu, po robilam kilka bezplatnych (bo bezrobotna to za free) kursow dzieki ktorym mam teraz super prace, ktora lubie I zgodna z kwalifikacjami......I naprawde mam gdzies co bedzie. Jak ktos ma mozg to potrafi wykorzystac ten system tam, zeby sie nie narobic, a zarobic. W wy na beneficikach jakie kwalifikacje porobiliscie? Pewnie nadgodzinki I nasmewanie sie z takich jak ja, ze po co ci te kursy. Znam takich....haha. Jak latalam po szkolach to sie nasmiewali, teraz nienawidza, bo uwazaja ze wielka pani....... Moze I nie wielka pani, ale nie musze tyrac za minimum, ale za znacznie znacznie wiecej. Jednak sie oplacalo uczyc :)

Gość gość
Z czego sie cieszysz bo nie rozumiem Myślisz ze kazdy tu debil jakiś i mu kursami zaimponujesz? Uważasz ze inni to tylko potrafią siedzieć w fotelu z pilotem od tv i piwo złopac?

Gość gość
dobrze tak szmatom c***jom tandecie w UK niech zdychają ! tanie sily robocze maja swoja UK hahahahahah :D moga ją teraz w dooope całowac , plytkie gnoje

Gość gość
Ten kto sprytny uciagnal ile sie dalo a teraz zyje wygodnie :) Pozdr dla pijawek benefitowych :) Ssijcie ile sie da!!!

Gość gość
Nie rozumiem jak mozna cieszyc sie z tak śmiesznej sumy jaka skapnie wam od panstwa. Zachowujecie sie jak jakies psy spuszczone ze smyczy, jakbyscie w polsce żyli o wodzie i chlebie a tutaj byl raj bo do tej wody i chleba daja za darmo masło...straszne.

Gość gość
No moim sasiadem jest angielka ma 2 synow jeden 40lat drugi 45jakos nigdy nie pracowali powaznie ... biedna kobieta ale sama sobie tak zascielila jak kipnie to z tych benkow pewnie na pogrzeb nie bedzie

Gość gość
Szkoda bo co miesiąc ładna kaska wpadała za free. Ciekawe czy ciapakom-nierobom co mają po kilkoro bachorów też odważą sie zabrać benefity.

Gość gość
Te ochlapy to byla ladna kaska dla ciebie? :D na pewno mniej niz moja dniówka, no ale biedota bez ambicji lubi żebrać od panstwa. Niezłe poniżenie.