Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WomenOnWeb

WomenOnWeb , aborcja

Polecane posty

Gość WomenOnWeb

Czy któraś z Was przeszła aborcję medyczną przeprowadzoną środkami zamówionymi z Women On Web?

Gość gość
Walnij się w łeb .Co ci dziecko winne

Gość gość
spokojnie sprawdzone nic sie nie sanie po ok 3h jest poronienie i tyle.znam kobiete co brala te srodki;jest to lek na stawy warty 50zl w pl/ale nikt ci go nie sprzeda

Ale ten lek na stawy ma tylko jeden składnik aktywny, ja chcę to przeprowadzić maksymalnie skutecznie i bezpiecznie, dlatego WomenOnWeb... masz możliwość dowiedzieć się ile ta dziewczyna czekała na przesyłkę? I czy dawno temu? Ponoć przez jakiś czas przesyłki były przechwytywane przez służby celne.

Gość gość
A teraz serio - zrobiłam to i jestem przeszczęśliwa. Nie mam żadnych problemów zdrowotnych, wszystko odbyło się bezpiecznie i w połni świadomie. Syndrom postaborcyjny to absolutny mit propagowany przez katolików o zasłoniętych na prawdę oczach i uszach. Odwagi, dziewczyny! Miejcie siłę decydować o swoim życiu, jeśli zdarzyło się coś, z czym musicie się uporać, mimo rzucanych Wam pod nogi kłód! Trzymam za Was kciuki, będzie dobrze.

Gość gość
Tak czytam te tematy o aborcji w Polsce i dziekuje losowi ze urodzilam corke w Szwecji