Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HerrJakub

Korzystasz z portalu YouTube? Koniecznie sprawdź!

Polecane posty

Gość HerrJakub

Portal YouTube to nie tylko rozrywka, praktyczne porady, v-logi i niezbadane głębiny ludzkiej wyobraźni (i głupoty), ale także potężne narzędzie promocji, marketingu, informacji, reklamy... Badam pewną zależność, która pomoże mi w przyszłości promować swoją twórczość ;-) Pragnę poprosić Was o niewielką przysługę, a mianowicie na odpowiedzi na dwa banalnie proste pytania. Zakładam, że przynajmniej część z odwiedzających ten temat gości posiada konto na YouTube i aktywnie z niego korzysta - jeśli nie, to i tak proszę o odpowiedź. Mam nadzieję, że udzielone odpowiedzi przydadzą się nie tylko mi ;-) Przejdźmy do rzeczy: 1. Czy czytasz komentarze pod filmami na YouTube? 2. Czy zdarza Ci się odwiedzać profile osób, które piszą komentarze pod filmami? Dla utrzymania porządku i przejrzystości proszę odpowiadać wg przykładu: 1. TAK 2. NIE Dziękuję i pozdrawiam! Miłego dnia! :-)

Gość gość
1 tak 2 tak

Gość Krzysiek K
1. Tak 2. Tak Jeśli chodzi o to jak wielkim narzędziem promocji jest YT i inne kanały Social Media to masz rację. Jeśli poszukiwałbyś pomocy to polecam firmę w której pracuję labinteractive . pl. Zajmujemy się marketingiem internetowym pod każdą postacią.

Gość Salander
1. Tak. 2. Nie.

Gość Ir_A
1. Tak 2. Tak