Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci mnie unikają?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi głównie w pracy, jakoś nawet jakbym bardzo chciała mieć fajny koleżeński kontakt nie mogę, nie wiem czym to jest spowodowane, znajoma powiedziała że podejrzewa że z powodu mojego wyglądu :( jestem wysoka, nie brzydka, mogę sprwaiać pozory innej osoby i dlatego... njeśli miałoby tak być nie fajnie, nie lubię jak ktoś kogoś ocenia po wyglądzie. inna sprawa jestem nieśmiała, sama raczej zagadam rzadko jakoś nie potrafię, mam niską samoocenę, chodź znajomy opierdzielił mnie że przesadzam, powiedział ze jestem atrakcyjna i nie mam powodów do kompleksów, i nic to nie dało. o co chodzi co ze mną nie tak?

Gość gość
Nieśmiałość + wysoki wzrost mogą powodować, że wyglądasz na osobę nieskłonną do rozmów, a nawet surową. Mówię, to bo takie jest moje pierwsze wrażenie na temat jednej koleżanki. Wyglądała surowo, niedostępnie i jakby miała ludzi gdzieś ;) A jest fajną dziewczyną.

Gość gość
i może masz rację, ale no właśnie nie jestem surowa nic z tych rzeczy, lubię pożartować itd ale nie potrafię pierwsza sama się przełamać, a więc osądzają z góry powierzhowanie.... i nic z tym się nie da zrobić?