Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odezwać się do niego??

Polecane posty

Gość gość

Mam wesele za parę tyg i chciałam iść z byłym chlopakiem..w ten sposób bysmy mogli do siebie wrócić tylko niewiem czy jest sens bo nieodzywam się 5tyg on po środku tego czasu napisał tylko tyle że przeprasza mnie i że chce żeby mimo że nam nie wyszlo był rozejm..popisaliśmy wtedy jeszcze i na tym koniec był bo już więcej nie pisał pierwszy to ja dalej milczałam . Bo za dużo wcześniej podejmowałam inicjatyw bysmy byli razem niby mówił że uczucia ma takie same ale że się kłótni boi naszych(a sam prowokował) pokazywał jakiś dystans myslalam że to taka męska duma..i niewiem co teraz czy po tym czasie jest sens się odezwać czy dalej milczeć dopóki sam nie napisze?..zależy mi na tym by poszedł na to wesele gdyż raz już miał iść ze mną na inne ale ja bylam chora i nie poszliśmy przeze mnie i wtedy się trochę rozczarowal bo myślał że pójdziemy..przez to się zaczęły klotnie i niewiem co teraz zrobić co napisać jeśli już.. Doradzcie proszę

Gość gość
Odezwij się co ci zależy

Gość gość
Tez tak myślę - napisz do niego:)

Gość gość
Mniej pyskuj cześciej siorbaj mu pałke a wszystko bedzie dobrze:-)

Gość gość
Tylko co mogłabym mu napisać? Odrazu wprost czy chciałby pójść na wesele czy może poprosic o spotkanie?hmm?

Gość gość
Odrazu mu napisz oco biega zeby mial szanse urlop zalatwic,bo moze miec prace. Jak bedziesz kombinowac ,krecic to potem sie niedziw ze cos wam niewychodzi. Zycie cza se ulatwiac a nie utrudniac:-)

Gość gość
No tak racja wolne przedewszystkim:) dzięki za radę tylko że muszę od czegoś zaczac bo wkoncu nieodzywałam się długi czas i on także więc teraz tak głupio wyjechać odrazu w pierwszej wiadomości czy pójdzie na wesele

Gość gość
Zapytaj czy jest wolny dnia ,wymien date. Bo szykuje sie impreza. Jak powie ze tak,to mu powiedz ze partner na wesele ci potrzebny, bo samotna lalunia jestes, i juz:-)

Gość gość
Hehe:) dobry pomysł dzięki:)

Gość gość
Drobiazg kotku. Baw sie dobrze:-)