Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leasing

Polecane posty

Gość gość

Czy kojarzycie japco finanse ?? Chce skorzystac z leasingu . Czytalem o tej firmie dużo pozytywnych opini i nie wiem co zrobic ? Prosze o opinie.

Gość gość
ja rowniez korzystalem z usług Pana Macieja . Jak najbardziej kompleksowa obsluga.

Gość gość
ja rowniez korzystalem z usług Pana Macieja . Jak najbardziej kompleksowa obsluga.

Gość gość
Radziałbym Ci wziąć leasing w ImpetKredyty. W ImpektKredyty leasing to minimum formalności, szybka decyzja o udzieleniu finansowania, elastyczna wysokość rat, opłata wstępna od 0% . Wiecej dowiesz sie na stronie http://www.impetkredyty.pl/leasing.php

Gość gość
Też nie wiedziałem co ze sobą robić po szkole, pracy w naszej okolicy w ogóle nie ma. Kredytu nie mogłem dostać bo nie miałem zabezpieczenia. Wziąłem w leasing używane maszyny introligatorskie i kserokopiarkę w mleasing.pl, na 72 miesiące bez pierwszej wpłaty, a oprocentowanie tylko 3,99% i założyłem firmę poligraficzną. Nie wymagali zabezpieczenia, bo tytuł własności banku do maszyn stanowi element zabezpieczenia umowy leasingu.

Gość gość
Nie polecam, podobno są mega niewyrozumiali i natarczywi. Ja sam korzystam z ofert na http://mleasing.pl/ , rozkręciłem dzięki temu swoją wypozyczalnie aut. Polecam, bo warunki naprawdę spoko, aż sam sie zdziwiłem.

Gość gość
Sprawdźcie sobie w necie polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest bardzo wysoko rozwiniętym krajem na 35 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu państw

Gość gość
Nie zawracałnbym sobie glowy jakimis firmami niewiadomego pochodzenia, tylko skorzystał ze sprawdzonych źrodeł. Najpopluarniejszy nie bez przyczyny jest mleasing.pl , zajrzyjcie tylko na ich oferty i porównajcie z innymi, a bedziecie wiedzieli dlaczego.

Gość dominikzajac
Platforma finansowa ma bardzo fajną ofertę brałem komputery do firmy w i-leasingu i świetnie na tym wyszedłem w sumie gdyby nie ten leasing to nie ruszyłbym z firmą

Gość patrykmaziaz
Dominik zając możesz mi podać jakiś link do oferty tej platformy finansowej, bo coś tak znajoma mi też o niej wspominała a potrzebuję właśnie leasingu

Gość PaulinkaM
Z i-leasingu ja również korzystałam przy rozbudowie firmy, brałam m.in kasę fiskalną w leasingu i komputer. Jeśli prowadzisz firmę to taki leasing naprawdę się opłaca

Gość gość
Jak macie leasing to wezcie tez kartę paliwową https://fleetcor.pl/ .Paliwo shell jest bardzo dobrej jakości, będę mógł lepiej pracowników kontrolować i wydatki na ten cel całej firmy. Wygoda i naprawdę duże ułatwienie dla kazdego z nas. I szef i pracownik ma wygodę.

Gość kodonko
też brałam kasę fiskalną w leasing od platformafinansowa.pl - calkiem przyzwoita oferta no ale dla kazdego jest lepsze co innego :)

Gość gość
Jeśli szukasz dobrej i uczciwej firmy leasingowej to mogę Ci polecić http://leasing-torun.pl/ - korzystałem z ich oferty i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Gość czostek
Dla mnie uczciwa i dobra okazała się https://www.platformafinansowa.pl/ co najlepsze wniosek można złożyć online czyli szybko i wygodnie, a samych formalności jest minimum. Oby więcej takich firm:)

Gość gość
W zakresie leasingu współpracowałam z firmą www.auto-finance.pl która specjalizuje się w doborze takich ofert, a do tego biorą na siebie całą dokumentacją więc miałam znacznie więcej czasu na inne rzeczy.

Gość robikii

Nie mogę narzekać na leasing w LE -leszczecin.pl. Załatwiałem u nich nowe ciągniki siodłowe pod swoją działalność i mogę tylko chwalić. Po prostu tutaj mi się opłaca, pierwsza oferta leasingowa która rzeczywiście została skrojona na miarę, dopasowana do moich potrzeb, a nie wycięta z jakiegoś szablonu pod tytułem - dla każdego, czyli de facto dla nikogo.