Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompajaUU

faceci wolą kobiety w długich czy krótkich włosach?

Polecane posty

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak lesbijska fryzura...a akurat ta mi sie podoba. Mam podobna grzywke, ale dluzsze boki

Gość gość
Ostanim razem jak widzialam znajoma lesbijke to miala wlosy do ramion, wiec chyba nie ma.

Gość gość
krótkie włosy są zarezerwowane dla lesbijek

Gość gość
Do kogo mowisz?

Gość gość
A dlugie dla hetero? Albo jestes trollem albo jestes glupi

Gość gość
prawictwo pospolite 125 dziś co nie zmienia faktu , ze wlosy powinny siegac minimum do ramion.. Gardias robi z siebie chłopaka i mi to sie nie podoba takie wlosy są dobre jak ponizej : http://www.youtube.com/watch?v=Xr5DouXRv0k x Pomijając włosy,dziewczyna rewelacja:).A,i jestem kobietą.

Gość poppy lolly
trzeci rok przedłużam w great lengths bo mój facet lubi mnie w takich włosach <3 sam się dorzuca do tego efektu hihihih

Gość gość
Kiepska ta reklama

Gość Aśkssa
aniusiaXXX dziś ten tekst mowi sam za siebie: http://blog.greatlengths.pl/dlaczego-mezczyzn om-podobaja-sie-kobiety-w-dlugich-wlosach/ x Tu nic nie mówi za siebie, parę sleconych zdanek i nie ma wyjaśnienia czemu facetom podobają się długie włosy. x Ode mnie to powiem tyle, że facetom się podoba po prostu to, co jest różne w kobietach od nich. Czyli : facet ma krótkie włosy - więc lubi u kobiety długie nosi spodnie - lubi u kobiety sukienki i spódnice nosi płaskie buty - lubi u kobiety szpilki jest płaski - lubi kobiece pełne piersi itp, itd

Gość Aśkssa
Popieram , marniutka reklama

Gość gość
Czyli metal z wlosami do pasa zawsze bedzie wolal lysa? Glupota

Gość Aśkssa
gość dziś Czyli metal z wlosami do pasa zawsze bedzie wolal lysa? Glupota x Nie, bo idą twoim tokiem myślenia można by również powiedzieć, że kobieta w krótkich włosach woli swoją odwrotność czyli faceta w długich włosach. Facet Szkot woli kobiety w spodniach itd. Gruby facet który ma "piersi" woli płaską kobietę. Ja napisałam co podoba się facetom - coś co jest odwrotne niż u nich i nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi.

Gość Aśkssa
Jeśliby postawić dwie bliźniaczki 1. Pierwsza ubrana w bluzę, adidasy, proste dżinsy. W krótkich włosach, niepomalowana. 2. Druga bliźniaczka ubrana w sukienkę, żakiecik, szpileczki, ładnie pomalowana, długie włosy. To oczywiste, że facetowi się spodoba kobieta, która ma jak najwięcej różnic od niego.

Gość gość
Nie, nie wiem. Wiem, ze szpilki sie podobaja bo podkreslaja lydke, a wlosy bo sa oznaka zdrowia

Gość Romantyk34
Faceci wolą kobiety normalne, a takie można spotkać coraz rzadziej. Skąd takie kretyńskie tematy?

Gość gość
zależy której jest ładnie w jakich, ale generalnie długie (i ładne,geste) sa uwazane za ładne

Gość gość
Spodoba sie ta ktorej styl bedzie odpwoadal temu facetowi. Wielu jest fanow sportowych ubran (ja sie do nich nie zaliczam, ale lepsza bluza niz zakiet)

Gość Aśkssa
Taa... Tak sobie tłumacz, że mając męską długość włosów jesteś atrakcyjniejsza od kobiet w długich włosach. Gdyby tu byli faceci na forum na pewno potwierdziliby to co napisałam

Gość gość
wuj mnie obchodzi, co wolą faceci. Ważne jest, co wolę ja.

Gość Aśkssa
Ale pytanie nie brzmi czy w krótkich włosach kobietom jest lepiej i wygodniej, tylko jaką długość wolą faceci. Wytłumaczyłam więc jaką i dlaczego tak jest.

Dobrze dobrana fryzura do kształtu twarzy dodaje uroku każdej kobiecie ;)

Gość gość
Nie, mam ladna sylwetke i twarz, wiec krotkie wlosy mi nie szkodza, chyba, ze ktos ma fetysz. Podalas dwa przyklady wygladu i oba moga sie nie podobac, wiec nie kombinuj.

Gość Aśkssa
To ty kombinujesz by wyszło na twoje. Możesz sobie wmawiać ile chcesz, ale facetowi podobają się kobiety kobiece, nie męskie

Gość gość
Ale kobiecosc nie zalezy wylacznie od wlosow, a ja nawet napisalam, ze pewnie wola dlugie. Tylko mnie sie krotkie bardziej podobaja i wole krotkie, a mniej kobieca sie nie czuje i nie jestem :)

Gość PROSZĘ WAAAASS
KAŻDY FACET WOLI DŁUGIE WŁOSY U KOBIETY!!!