Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgadnijcie co robi w pracy scierka zwana Zorjana

Polecane posty

Gość gość
Oj wy glupie kwoki, a te co w markecie pracuja to nie za wasze? Swiete oburzenie, ja siedzę na kafe caly dzien i tez za wasze bo kupujecie u mnie zarcie;-).

Gość gość
Nie podoba mi sie ze urzędnicy w trakcie pracy siedzą pól dnia na necie . Nie dziwie sie ze załatwienie jakiejkolwiek sprawy urzędowej w naszym kraju trwa wieki:(

Gość gość
A autorka to się założę ze nawet roboty na pol etatu nie ma i ja w piz.dzie strzyka.

Gość gość
"Oj wy glupie kwoki, a te co w markecie pracuja to nie za wasze?" Nie za nasze tylko za pieniądze z prywatniej firmy .

Gość gość
Ehhh tumany. Bylo wyjsc za faceta z klasa i kasa jak ja, to nie musialybyscie pracowac. Durne babska. A tak to kombinuja w robocie jak na netku posiedziec i posciemniac.

Gość gość
A kto zostawia pieniądze przy kasie? Prywatna firma? Coraz bardziej bezmozgowe to forum.

Gość gość
Zorjana a ty zamiast pierdolić na forum idź zajmij się córka . Dziecko 9 godzin dziennie siedzi w przechowalni ( czyt żłobek ) a jak jest w domu to matka wiecznie na forum . Macierzyństwo to cos wiecej niz kamienie cyckiem .

Gość gość
Tepe baby, a ja skąd zus oplacam? Tez z waszych i market płaci kasjerkom tez z waszych. Za duzo "trudnych spraw" oglądacie. Zorjana, po co im w ogóle odpisujesz?

Gość gość
"A kto zostawia pieniądze przy kasie? Prywatna firma? Coraz bardziej bezmozgowe to forum." No i ??? co to ma wspolnego z pensja pracownika ?

Gość gość
""Jak jestem zarobiona w pracy to nawet na kafe nie wchodzę"" xxxxxx Zarobiona ? Ty ? o******lasz się jak dzika swinia , po za tym tradycyjnie Pani urzędniczki wiecznie zra pczaki, chleją kawusie, siedzą w necie na portalach nie związanymi z praca, i gdy jakiś petent im przeszkodzi w siescie i fieście to nawet kontryktywnie pol zdania skleic nie chcą i nie potrafią tylko gniewnie burcza na petenta ,ze doope zawraca

Gość gość
To kretynko ze ty robiac tam zakupy dokladasz do pensji kasjerki. Matko jedyna, wydaje ci się ze market ma osobny swoj wlasny fundusz z nieba na wyplaty?????

Gość gość
Widzicie jakie jesteście głupie . Urzędnicy za wasze pieniądze siedza sobie i pija kawki a wy ich jeszcze bronicie . W innych krajach nie ma takich sytuacji bo szanuje sie pieniądze podatników :)

Gość Zorjana
Wypraszam sobie, dzis w pracy na kafe spędziłam w sumie może z 20 minut.

Gość gość
Bo jak petent jest tak glupi ze nawet krzyzyka na karcie di głosowania nie umie postawić to ja się nie dziwie. Prowadzę firmę i non stop latam po urzedach, jakos wszędzie spotykam miłe i kompetentne panie. Ale jak tlumok nie umie na poczcie druku przelewu wypełnić to cóż. ..

Gość gość
"To kretynko ze ty robiac tam zakupy dokladasz do pensji kasjerki. Matko jedyna, wydaje ci się ze market ma osobny swoj wlasny fundusz z nieba na wyplaty?????" A jak nie zrobie tam zakupów to ta pani w kasie nie dostanie wypłaty?:)

Gość gość
Typowy zwrot chamówy z urzędu "Wyprzaszma sobie..." :D Czlowiek grzecznie chce cos się poradzić a te już jak zwykle tym tekstem, wypraszam sobie, albo w najlepsze nawet łba nie podniosą na ciebi, bosobie na kafeterii piszą, czy o kremach do rak rozmawiają telefonicznie z siotrzyczką :o

Gość gość
"Bo jak petent jest tak glupi ze nawet krzyzyka na karcie di głosowania nie umie postawić to ja się nie dziwie." Nawet jak tak jest to urzędniczka jest do tego zeby wszystko wyjaśnić a nie krzywić ryja :) Krzywic ryjek to moze sobie w domu a nie przy obsłudze klienta .

Gość gość
Zorjana o 20 min za dlugo. Wiecie co mnie spotkalo w urzedzie ostatnio? Babka sobie gadala 15 minut !!!!!! Z sluzbowego telefonu z kolezaneczka, skladala jej zyczenia imieninowe, opowiadala o swoim psie, a ja i 5 innych osob czekalismy w kolejce. w koncu jej kolezanka z okienka obok jej zwrocila dosadnie uwage! Bo inaczej dalej by gadala.

Gość gość
Zorjana a ty jak siedzisz przy biurku to te obwisłe cyce gdzie kładziesz? masz specjalna poleczkę ? Tylko nie pisz ze nie masz obwisłych bo karmiąc 2 letnie dziecko kilka razy dziennie i w nocy masz juz pewnie niezłe zwisy .

Wypraszam sobie, dzis w pracy na kafe spędziłam w sumie może z 20 minut.

Gość gość
15.38. Ty taka durna czy udajesz? A jak jeden miesiac podatku nie zapłacisz to urzednik wyplaty nie dostanie??? Idz poczytaj przepisy prawa pracy bo az mnie telepie ludzki debilizm.

Gość Tsmanska
""""Bo jak petent jest tak glupi ze nawet krzyzyka na karcie di głosowania nie umie postawić to ja się nie dziwie."""" yyyyyyyyy A ty chamska babo jakim prawem mnie petenta wkładasz do jednego wora z jakims tłukiem? Ide do urzędu, proszę o porade , czy chce cos zalatwic , bo od tego jest urząd to skąd ty masz wiedzieć jak ja sobie na glosowaniu daje rade? Ze 1% cymbałów takich jest to znaczy ,ze reszte petentow można tak chamowato i lekceważąco traktować? Za moje podatki masz wyplate, łaski nie robisz, ze wzrok skierujesz na mnie i udzielisz odpowiedzi, czy pismo przyjmiesz Twój obowiązek w pracy ,a nie żadna dobra wola NAŻREC i ochlac możesz się po godzinach pracy. Jakies portale, fora również tak samo odstaw to ,kiedy petenta masz przed sobą

Gość gość
Tasmanska, akurat nie trafilas bo ja tez jestem petentem chamska babo. Od lat pracuje z ludzmi i poziom bezmyslnosci jest porazajacy. I nie 1 procent a ponad 10. I Ty najwyraźniej tez pokreslilas wszystkie kartki skoro się tak oburzylas ze az monitor poplulas;-)

Gość gość
I nagle wszyscy podatki płacą! Heh, a takie bezrobocie, a tak nie daja umowy, tylko na czarno pracujecie. A potem jedna z druga na nimfe mowia amfa w zoologicznym:-D

Ja nie jestem urzędnikiem który siedzi za okienkiem jak w jakimś mopsie. Kontakt z osobami mam telefoniczny, i nie jest go dużo, wiec przeze mnie żadna z was na nic nie czekala.

Gość gość
od 14;40 klepiesz na temacie o sobie? to gdzie te 20 minut:D

Gość gość
Zorjana, dziewczyno, w ogóle się nie tłumacz! Nie pomarańczy sprawa co robisz w pracy. Tutaj każda jest moralistką. Najlepsze matki w domu i najlepsze pracownice w pracy. Nic nie tłumacz :)

Gość gość
"Jak w jakims mopsie" to co te co w mopsie pracuja sa gorsze od Ciebie? Akurat ja sie wystalam w skarbowce przez takie paniusie jak Ty. W mopsie nie bylam nigdy, ale praca jak kazda inna prostaczko!

Gość gość
Zorjana, daj spokoj, cisza i ignorancja wkurza bardziej te tepe petentki niz odbijanie pileczki.