Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia3226

Zdrada

Polecane posty

Gość Kasia3226

Byliśmy 15 lat razem, ja wychowywałam jego 2 córki z poprzedniego związku, on pracował w delegacjach. 2 lata temu dowiedziałam się, że mnie zdradził z mężatką. Romans trwał 3 miesiące. Nigdy się do tego nie przyznał, sama dowiedziałam się przez jego smsy w telefonie. Błagał o wybaczenie, twierdząc, że zrobił źle i nigdy już tego nie powtórzy. Wyrzuciłam go z domu,nie chcę z nim żadnego kontaktu jednak robi wszystko żeby chociaż mnie zobaczyć. Wiem, że dalej utrzymuje kontakt z kochanką, pomimo wszystko nie daje mi spokoju, co o tym myśleć?

Gość gość
co sobie chcesz co wg za durne pytanie? my mamy powiedziec co masz myslec?:D

Gość gość
co za czasy, ludzie nawet nie wiedzą co myślą, wiec internet ma im to podpowiedzieć :)

Gość onaaaaa1000
kobieta nie wie co myśleć, że skoro zdradził to po co chce kontaktu itp a wy jedyne co potraficie to skrytykować, chciała się doradzić to napisała

Gość gość
zostaw go, zdradzi kolejny raz. zdradzaczem sie trzeba urodzić, to już sie patologia robi. wyobraź sobie jak ją posuwa i miętoli w łapskach to Ci sie od razu go całkiem odechce, i to jak sapie przy tym. bleee

Gość gość
TO PRAWDA

Cięzko mi to przechodzi przez palce ale jeśli dałaś sobie radę tyle czasu to lepiej sobie odpuść .

Gość gość
WYBACZ MU I NIECH NADAL CIE ZDRADZA.- :-))) ONA MA TAKA NATURE KOCHA PRZYSIEGA I ZDRADZA; zapewne w dacie urodzenia ma 11 ,albow portrecie numerologicznym,i z takim czlowiekiem nic nie zrobisz natura jest jego taka,ze kocha wszystkie,albo j***eee wszystkie a ciebei kocha

Gość gosia6465
Niestety raz zdradził, może zdradzić i drugi, trzeci. Nie jest to regułą, jednak założę się, że nigdy w 100% już mu nie zaufasz. Poza tym facet może sobie myśleć "raz wybaczyła to wybaczy i drugi , co mi szkodzi" . Nie potrafi dotrzymać wierności? niech idzie jak najdalej, po co się później zamęczać czy jest wobec mnie szczery...