Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

jeśli do 20 grudnia nie uwiodę tego przystojniaka to życie mi się zawali

Polecane posty

do 20 grudnia można zmienić dane osoby tow na studniówkę, póki co mam takiego kolegę, ale szczerze mówiąc nie mam ochoty z nim iść, chcę iść z mężczyzną na ten bal a nie z chłoptasiem 22 lata... mam jednego na oku i niecaly miesiąc by go posiąść, gdy zabiorę go na studniówkę to będzie jeden z lepszych dni w moim życiu, a jak się nie uda to koszmar się spełni

Gość gość
w gumce?

Gość gość
czy pukanie będzie w gumce?

nie będzie pukania, będę mieć zbyt długą suknię, a po balu? kto wie... ;) nie mam teraz jednak czasu na takie marzenia, muszę przejść do działania, by potem spijać śmietankę

Gość gość
1. pod suknie nie zakładaj majtek 2. śmietanka powstaje jak się szybko facetowi trzepie konia, umiesz szybko trzepać?

1. założę szczęśliwe majtki by zdać maturę 2. trzepanie ręką to dobre dla galerianek,ja preferuję bardziej wyrafinowane pieszczoty ;)

Gość zbereznik
Oo wow, zaproś mnie na studniowke :D już 5 razy byłem od swojej i jeszcze mi mało :D

zbereźnik jak nie zdam matury i za rok będę miała drugą studniówkę to Cię zabiorę :D teraz mam już kandydata, a poza tym Cię nie znam : - czy masz powyżej 28 lat - czy masz umięśnione ciało - czy masz od 180cm w górę ( będę mieć wysokie obcasy ) - czy jesteś brunetem lub szatynem

mam 69 lat, jestem postury fredka kiepskiego a do tego umiem przyrzadzic kasze, zakochasz sie we mnie... :P