Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzycie w to ze złych ludzi spotyka kara

Polecane posty

Gość gość

ze bóg ich w koncu ukarze,karma sie zemsci,cokolwiek?bo ja juz nie:(nigdy raczej nikogo swiadomie nie skrzywdziłam,staram sie byc dobra,pomagac,a moje zycie to naprawde koszmar:(wielu ludzi mnie dreczyło,skrzywdziło,krzywdzi dalej,i kiedys myslalam ze w koncu spotka ich kara,ale juz w to nie wierze,im sie układa,dobrze im,a mnie ciagle krzywdzą,nie mam juz siły

Gość gość
A jak cię skrzywdzono? Raczej Bog i kary to tylko w bajkach, żli ludzie zawsze maja lepiej bo sa egoistami.

Gość gość
zabrano mi cnote analną, to Polański

Gość gość
duzo,duzo by pisac..np siostra(zawsze pupilek rodziców,ukochana córeczka)całe zycie mi dogryzała,obgadywała,wysmiewała,przed rodziną moimi kolezankami,przed wszystkimi.Ja zawsze byłam taka niesmiala,spokojna,a ona rozwrzeszczana,rozgadana,wredna.nie wiem dlaczego od zawsze mnie tak nie lubiła,ale tak jest naprawde od najmłodszych lat.teraz tez obgaduje mnie ciagle,wyzywa,wysmiewa.i jej sie układa w zyciu,a ja...:(wiele jest takich osób,niektórzy skrzywdzili mnie tez materialnie,bo jak ta tepa krowa byłam ufna,ech za duzo pisac naprawde,nie chce mi sie zyc nieraz

Gość gość
myślę że to kwestia szczęścia w życiu, są dobrzy ludzie którzy mają dużo cierpienia i sa źli ludzie ktorzy potrafią być szczęśliwi.I odwrotnie dlatego nie możemy wrzucać do jednego worka i dopatrywać się nieszczęścia tylko u dobrych ludzi.

Gość prawictwo pospolite 125
nie wierze w takie bzdury jak karma i inne pierdoły .. Przybylska była złym człowiekiem ? Znam wielu złych ludzi ktorzy dorzywają 80-tki w swietnej kondycji . Polanski zyje i ma się świetnie ..

Gość gość
Patrząc np na takiego Jaruzelskiego... na tym świecie różnie to bywa..

Gość gość
Moim zdaniem źli ludzie mają zawsze szczęście..Chociażby weźmy za przykład śmierć.Tyle ludzi ginie w wypadkach, dobrych, potrzebnych innym.Osieracają dzieci.A tacy pedofile, mordercy, gwałciciele..Nic im się nigdy nie dzieje i chodzą kanalie po świecie!! Ydo.

Znam wielu złych ludzi ktorzy dozywają 80-tki w swietnej kondycji . Putin ma ponad 60 lat i kilka pałaców ..

Gość gość
będą mieli jeszcze lepiej

Gość gość
Po prostu jednemu dobrze innemu nie niewazne czy dobry czy zły,trzeba sie pogodzic z tym a od Polanskiego sie odczep,wiesz ile przeszedł w zyciu?nawet sobie nie wyobrazasz,był w obozie koncentracyjnym,na jego oczach zabili jego ciezarna matke,jako chłopiec ukrywał sie w kanałach,wiele razy był pobity prawie na smierc,jego żone zabili w 9 miesiacu ciazy.Moze zgwałcił cycatą 13 co mu wlazła do basenu nikt nie mówi ze to dobrze,ale dajcie se siana ludzie

Ja jestem ateistą, więc nie wierze w takie bzdury jak zło czy dobro .. piekło to bajka wymyslona na potrzeby kościoła , by trzymać katolików za jaja . Pieklo jest tutaj na ziemi i nie trzeba wcale umierać by się do niego dostać .

Gość gość
no ja sie zgadzam ze piekło jest na ziemi:(ale dobrze by bylo wierzyc ze tym co nas skrzywdzili w koncu sie odwróci i beda krzywdzic ich,ale juz w to nie wierze

kościół trzyma za jaja Polaków od setek lat .. To przez kościoł mieliśmy rozbiory Polski i to kościoł trzyma naród w ciemnocie .. Jan Paweł drugi zabraniał stosowania prezerwatyw , tymczasem prezerwatywy mogłby zmniejszyć ryzyko zarazenia HIV w Afryce.. Oczywiscie katolicy zroibli z niego swiętego ..

Gość gość
Po niektórych widać, że mają się świetnie, a w środku cierpią jak ten znany aktor, który się zabił. Ludzie są ślepi i okrutni. Ale każdego spotka kara za swoje.

Jp2 był tak święty jak ja jestem księdzem.. Ilu ludzi zginęło w Afryce na HIV przez te zakazy prezerwatyw , które wprowadził ?

Gość gość
średnio, znaczy noo niby wierzę w tą karmę, ale zauważyłam, że raczej bardziej los podkłada kłody pod tych uczciwych i dobrych ludzi, takim zawsze wiatr w oczy i pod górkę..

teraz mamy 21 wiek i rękę ktorą trzyma cie za jaja możesz obciąć .. W sredniowieczu było inaczej , gdy próbwałeś walczyć z kościołem , to on zaciskał dłon wokół twoich jąder az pękły ( słynne palenie ludzi na stosie ) .. Koscioł był ważniejszy od boga

duchowieństwo kazało czcić siebie , bo tylko oni mieli racje . Inaczej czekało na ludzi nieposłusznych spalenie żywcem