Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WuMi

ocena sklepu internetowego

Polecane posty

Gość WuMi

Dziewczyny doradźcie. Posiadam sklep z kosmetykami online hurtownia-kosmetyczna.info i potrzebuje porady kobiet! Wokół mnie są sami mężczyźni i ich sugestie nie trafiają do mnie... Sklep posiadamy od niedawna i chciałam wprowadzić kilka zmian, proszę o rady czy zgadzacie się ze mną, ewentualnie wasze sugestie. Co myślicie o nazwie hurtownia-kosmetyczna, moim zdaniem sugeruje jedynie obsługę klienta hurtowego, a sprzedajemy produkty także detalicznie, czy nie lepiej gdyby sklep posiadał jakąś nazwę? Grafika? Nie za pusto na stronie tytułowej? I podział, dziewczyny czy jest czytelny. Chciałabym wprowadzić podział na rodzaje kosmetyków i osobno na marki jakie posiadamy, czy teraz łatwo jest się odnaleźć. Bardzo proszę o opinie i sugestię. Chciałabym, aby sklep był przejrzysty i czytelny, w mojej ocenie coś musimy zmienić, ale Panowie twierdzą, że teraz jest dobrze. Pomóżcie

Gość gość
Powodzenia kotku śliczny :)

Gość gość
wyglada naprawde przyzwoicie, choc calosc ciut za ciemna, ale to moja subiektywna opinia. ja osobiscie nie lubie, kiedy zakladki otwieraja mi sie w osobnych oknach, bo zasmieca mi to pasek, wiec ja zmienilabym to

Gość WuMi
Tak też ktoś wspomniał o przeszakadzających wyskakujących oknach menu Dzięki za opinie :)

Gość gość
akurat tego sklepu nie znam za bardzo, ale mogę polecići-styl.pl - bo najczęściej własnie tam zaopatruje sięw kosmetyki. Strona przejrzysta, wyszukiwarkapokazuje to czego właśnie wyszukuję ;) ceny rozsądne, brak natrętnych reklam

Gość gość
To było pytanie odnośnie estetyki hurtowni kosmetycznej a nie asortymentu wiec radzę doczytać wątek i datować sobie spam